na dan izbora

Vučić odgovorio RTL-ovoj Damiri Gregoret o hrvatskim medijima: 'Obožavam hrvatske medije, podižete mi moral'

3.4.2022. u 11:45/ RTL

Citirao je i hrvatske medije o svojoj kampanji: 'Kako ste ono rekli... 'bizarna kampanja moćnika koji je konačno zaštio'. Evo, šutjet ću još 12 sati'

RTL-ova novinarska ekipa i Damira Gregoret uživo u Beogradu prate izbore u Srbiji gdje je Aleksandar Vučić nakon glasovanja odgovarao na pitanja novinara pri čemu je prvo napao oporbu zbog kritika na račun mogućih nerugularnosti, a onda se obrušio i na hrvatske medije. 

"Kada znate da ste obmanjivali svoj narod da ćete pobijediti, a dobro znate da ćete uvjerljivo izgubiti, onda što drugo raditi, nego da tražite krivca u nekom drugom ili, takozvane, razloge isprike za sve svoje neuspjehe. Tako da - bez sekirancije", komentirao je Vučić.

Na pitanje novinara na temelju čega je ministar Vulin govorio o sabotažama na izbornim mjestima, odgovorio je da je "vjerojatno slušao ove koji su govorili o tome, od organizacije Majdan, do toga da su pričali ovakve gluposti oko glasova bolesnih ljudi, lica sa invaliditetom". 

Image
dan odluke

Počeli izbori u Srbiji, ankete daju prednostu Vučiću: Oporba najviše šanse ima vlast 'preoteti' u glavnog gradu

Image
dan odluke

Počeli izbori u Srbiji, ankete daju prednostu Vučiću: Oporba najviše šanse ima vlast 'preoteti' u glavnog gradu

Nastavio je: "On je govorio o sabotažama. Konkretno, da će dolaziti neke grupe ljudi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li zastrašivanje ili znak panike, rekao je: "Mi smo ovdje jako uspaničeni, ako vam je tako lakše. Ako ćete se bolje osjećati - još ovih 12 sati dok izborni rezultati ne dođu. A onda će opet da budu u čudu kako ste ono rekli... 'bizarne kampanje moćnika koji je konačno zašutio'. Evo, šutit ću još 12 sati."

Na konstataciju RTL-ove Damire Gregoret da se vidi da dosta pratiti dosta hrvatske medije, rekao je da "obožava hrvatske medije".

Upravo se čita

Image
povijesni trijumf

'Hrvatska je mirno i metodično cijedila život i radost iz Brazila': Ovako svjetski mediji pišu o Vatrenima

"Kad god me vi napadnete, podignete moral toliko da mogu raditi, umjesto 12 sati, 20 sati dnevno. Molim vas da to činite i ubuduće."

Novinari su pitali i kako će nastaviti odnose s Hrvatskom, ako ostane predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao do sad - ja ću šutjeti, a vi ćete goviriti sve u moje ime", odgovorio je.

Na pitanje Damire Gregoret hoće li konačno Hrvatska imati svog predstavnika u Skupštini, odbrusio je: "Zašto me prekidate? Što vi meni hoćete zabraniti da pričam?"

A onda opet nastavio: "Što se tiče Hrvatske, dovoljno je našim ljudima pogledati hrvatske medije i da odlično razumiju za koga moraju glasovati. Mislim da su ljudi jako dobro razumjeli. O kompleksima i raznim frustracijama ne bih govorio. Što se tiče ulaska bilo koje stranke u parlament i u vlast, uspjeh i neuspjeh na izborima, o tome odlučuju građani".

Više s weba

Pročitajte još

Image
'NA VRHUNCU SMO'

Gastarbajteri dolaze na svoje! Padaju cijene rabljenih automobila u Njemačkoj?

Više s weba