OGLAS

UŽAS U JAR-U

Zaposlenik rezervata otišao u noćnu šetnju, rastrgali ga lavovi: 'Noćne su životinje, ljude mogu doživljavati kao plijen'

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ovo nije prvi put da je u rezervat Dinokeng došlo do ovakve smrti. Prije pet godina, lav je usmrtio 22-godišnju ženu u sličnim okolnostima

17.8.2023. u 22:25/ Danas.hr

Zaposlenika rezervata za divlje životinje u Južnoafričkoj Republici rastrgao je i pojeo lav u noći u nedjelju dok je šetao rezervatom.

Žrtva je 30-godišnjak, Johannes Matshe kojeg je pronašao njegov kolega. Lav je nasrnuo na Matshea i otkidao mu ud po ud, piše Daily Mail koji snimke ne želi objaviti jer su uznemirujuće. Navodno se na njima vidi meso otkinuto sa žrtvine lubanje dok je kost njegove noge bila u čizmi na travi.


Image
U MALLORCI

Kakva snimka iz Španjolske! Morski lav od 340 kg izašao iz bazena i pao na djelatnicu aquaparka

Image
U MALLORCI

Kakva snimka iz Španjolske! Morski lav od 340 kg izašao iz bazena i pao na djelatnicu aquaparka

Glasnogovornik rezervata Hartogh Streicher izrazio je sućut obitelji preminulog te je rekao da je lutanje rezervatom nakon zalaska sunca strogo zabranjeno.

"Lavovi su noćne životinje, vođeni svojim prirodnim instinktom i obrascima lova, te mogu osobu doživljavati kao normalnu vrstu plijena', rekao je.

"Što se tiče upravljanja lavovima odgovornim za ovo ubojstvo, nije donesena odluka jesu li postali neprirodno opasni, ali rezervat prima stručne savjete kako bi donio najodgovorniju moguću odluku za sve uključene strane", zaključuje Streicher.

Ovo nije prvi put da je u rezervat Dinokeng došlo do ovakve smrti. Prije pet godina, lav je usmrtio 22-godišnju ženu u sličnim okolnostima.

Bila je u pratnji prijateljice koja je otišla na razgovor s upraviteljem kampa kada je nasrnula na nju.


POGLEDAJTE VIDEO: Stotinjak policajaca i 2 helikoptera u Berlinu traže lavicu! Dio grada pod uzbunom

Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
PANIKA

Jak potres magnitude 7 po Richteru zatresao otočje kod Australije. Izdano i upozorenje za tsunami


Više s weba