Polako i sigurno se širi

Instagram uvodi nove opcije, ali i dalje kopira Snapchat

Image
Foto: Instagram

Opcija videa uživo bit će dostupna u sljedećih nekoliko tjedana, a snimke će, kao i na Snapchatu, nestajati

22.11.2016. u 9:12/ Vijesti.hr

Instagram uvodi nove inovacije, ali neće biti ništa pretjerano drugačije od Snapchata.

Identično kao na Snapchatu, fotografije i snimke koje pošaljete prijateljima, nakon što ih vide automatski će nestati. Jedina razlika je da jednom kad otvorite sliku ili snimku na Instagramu, možete je pregledati neograničeno puta prije zatvaranja i nepovratnog brisanja. Kako bismo razlikovali normalne poruke od onih koje nestaju, Instagram je uveo i posebne ikone, piše Mashable. 

Opcija videa uživo bit će dostupna u sljedećih nekoliko tjedana, a snimke će, kao i na Snapchatu, nestajati. Kod Instagrama oni će, doduše, nestajati odmah nakon završetka streama dok Snapchat korisnici, kojima je poslan, ipak mogu otvoriti bilo kada. 

Stream Instagram će po svom algoritmu ponuditi pratiteljima koji bi za njega najviše mogli biti zainteresirani, a naravno, postojat će mogućnost komentiranja, kao i pregleda tko gleda stream, baš kao na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aplikacija koja se sad opasno širi i na teritorij Facebooka i Snapchata, "pričama" je privukla sto milijuna korisnika dnevno (što je oko trećina njihove dnevno aktivne korisničke baze), a s novim opcijama, i brojke bi se mogle znatno poboljšati.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ceste budućnosti

Dobrodošli u sadašnjost: Ovi automobili se sami parkiraju!

Više s weba