OGLAS

dobar glas daleko se čuje

Mila Kunis u popularnom showu napravila odličnu reklamu Hrvatskoj!

Image
Foto: Screenshot (Youtube)

Mila je otkrila kako koristi proizvod hrvatskog startupa Bellabeat, točnije monitor otkucaja srca nerođenog djeteta koji joj je poklonio njen zaručnik Ashton Kutcher

5.2.2015. u 12:51/ RTL

Slavna glumica MilaKunis je gostovala u showu JimmyjaKimmela te u njemu napravila odličnu reklamu za Hrvatsku.

Mila je otkrila kako koristi proizvod hrvatskog startupa Bellabeat, točnije monitor otkucaja srca nerođenog djeteta koji joj je poklonio njen zaručnik AshtonKutcher.

Iako se odmah na početku ogradila da ne radi reklamu, samim time što je tako slavna glumica u gledanom showu spomenula ovaj proizvod je odlična reklama.

Na njezin komentar osvrnula se i ekipa Bellabeata: "Odlično je vidjeti slavne koji koriste naše proizvode. Mila, ne trebaš paničariti ako odmah ne pronađeš bebine otkucaje srca, zato i imamo najbolju podršku korisnicima kako bi te vodili kroz proces. Drugi nas put nazovi, ok?".Bellabeat već ima brojne slavne ulagače kao što su glumica JessicaAlba, kreator GmailaPaulBuchheit, osnivač TechCruncha MichaelArrington, filantrop i investitor NicolasBerggruen i RonConway koji je među prvima prepoznao potencijal Googlea i PayPala, samo su neki od ulagača.

Na najvećem sajmu novih tehnologija u Las Vegasu, Bellabeat je predstavio tri nova uređaja zbog čega su proširili svoju nišu potrošača na čitavu žensku populaciju.Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
VESELJE U OŽUJKU

Poslastica za nostalgičare: idući mjesec stiže legendarni Commodore 64 u mini izdanju


Više s weba