nije izoliran incident

Uhićen šestogodišnjak zbog napada na ravnateljicu

Image
Foto: PHOTOS.COM

Neobičan incident dogodio se u američkoj saveznoj državi Indiani. Naime, šestogodišnji dječak je prijetio i napao ravnateljicu, nakon čega ga je policija izvela iz škole u lisičinama.

26.4.2012. u 7:50/ S.K./Hina

Policija u malom gradu američke države Indiane odvela je šestogodišnjaka iz njegove osnovne škole i optužila ga za napad i prijetnje ravnatelju, priopćila je policija u srijedu.

Incident se dogodio nakon jednog ranijeg u travnju kada je policija u lisicama odvela šestogodišnju djevojčicu koja je vrištala, plakala, ozlijedila ravnatelja i oštetila imovinu u jednoj osnovnoj školi u Gerogiji. Djevojčica nije optužena.

Učenik iz Indiane, koji je u školi nedavno suspendiran zbog toga što je grizao i udarao jednog zaposlenika, uhićen je 18. travnja u osnovnoj školi u Shelbyvilleu, oko 50 kilomettra jugoistočno od Indianopolisa.

"To nije bio izolirani incident", rekao je policijski poručnik u Shelbyvilleu Michael Turner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici škole policiju su pozvali nakon što je neimenovani učenik udario ravnatelja i rekao njemu i njegovoj pomoćnici da će ih ubiti, stoji u izvješću policije.

Učenik je vikao, vrištao i ležao na podu ureda pomoćnice ravnatelja kada je policija došla. Pomoćnica ravnatelja odvela je učenika u policijsko vozilo. Učenik je odvezen u policijsku postaju i nisu mu stavljane lisice.

Upravo se čita

Image
SRETNE BOJE

Poznato je u kojim će dresovima Hrvatska igrati protiv Japana

 Turner je rekao da će podizanje optužnice za maloljetnike pomoći da se djetetu pruži potrebna pomoć.

"Stavljajući ga u sustav mogu se otvoriti putevi koje možda roditelji nemaju", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pogledajte kako izgleda inauguracija Joea Bidena iz zraka

Više s weba