premijer neće biti preponosan

Uprskao kampanju za zastupnika: procurila fotografija na kojoj liže grudi prijateljici

Image

Liam Marshall-Ascough

Foto: Facebook

Kampanju Liama Marshalla-Ascougha je omela jedna fotografija na Facebooku na kojoj Marshall-Ascough pokušava polizati dekolte svoje prijateljice

19.4.2015. u 16:28/ I.H.

Kandidati britanskih konzervativaca, Liam Marshall-Ascough, imao je odlične šanse da postane zastupnik torijevaca aktualnog premijera Davida Camerona.

No, kampanju je omela fotografija na Facebooku na kojoj Marshall-Ascough pokušava polizati dekolte svoje prijateljice. U albumu 'Još nasumičnih noćnih izlazaka' uhvaćen je s licem u grudima svoje prijateljice i s isplaženim jezikom.

Vjerojatno nije ni pomislio kako će ga to stajati političke karijere, a jedan od njegovih prijatelja je poslije komentirao fotografiju s 'Pijandura'.

Između ostalog, Marshall-Ascough se voli pohvaliti svojim političkim vezama, pa je tako objavio i sliku s britanskim premijerom Davidom Cameronom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijer sad vjerojatno baš i nije preponosan na činjenicu da je pozirao s nekim narušenog ugleda.

Marshall-Ascough pogriješio je i tome što na svom Facebook računu nije podesio postavke privatnosti pa je fotografija - dostupna svima.

Upravo se čita

Image
božićni sajam

Vikend advent inspekcija Danasa. Provjerili smo cijene i ponudu adventa u Beču

Ipak, utjecaj društvenih mreža ne smije se zanemariti pa stoga velik broj potencijalnih glasača nije ovo doživjelo kao duhovitu stvar.

"Moja je majka razmišljala o tome da glasa za konzervativce, no nakon fotografije Marshall-Ascougha odustala je od te ideje. Želite zastupnika koji ima barem 'zrno soli u glavi'. Ovdje izgleda da lik nema baš dobro rasuđivanje", napisao je jedan od glasača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ured za odnose s javnošću Konzervativne stranke odbio je komentirati ovaj slučaj.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Od Milanovića do sestara i tehničara. 'Čuju se i teze koje i građanima koji nisu antivakseri ili ravnozemljaši zvuče logično i razumno'

Više s weba