SIROVE STRASTI U ĐAKOVU

Usred bijela dana dvoje mladih se seksalo na klupi u parku!

Image
Foto: Photos/Ilustracija

Jedna Đakovčanka odlazeći ujutro na posao na klupi u centru grada zatekla potpuno goli mladi par kako se seksa.

22.10.2013. u 15:46/ RTL

Odlazeći ujutro na posao u Đakovu, jednu ženu je šokirao prizor na klupici kod Malog parka, tik uz cestu.

Naime, žena je nešto prije šest ujutro na klupi u centru grada zatekla potpuno goli mladi par kako se seksa, prenosi Glas Slavonije.

Njena prisutnost ih nije omela u 'akciji', a u njihovoj blizini je stajao odjeveni mladić, što je prolaznicu navelo na pomisao da kako se radi o svodništvu.

Međutim, iako se svojevremeno nagađalo da u Đakovu postoji prostitucija, a potiho se govorilo i o mogućim mjestima na kojima se 'pružaju usluge', to nikada nije dokazano.

"Na području PP Đakovo nema evidentiranih slučajeva prostitucije i svodništva, odnosno kaznenih djela ni po prekršajnom ni po kaznenom zakonu. Sam taj čin na javnom mjestu bez nekakvih drugih elemenata je zabranjen i potpada pod remećenje javnog reda i mira, to je vrijeđanje moralnih osjećaja građana. No sve drugo ovisi o okolnostima. Ovisno o tome radili li se to za novac, iz nekakve ekshibicije, ili nekog trećeg razloga, u tom smjeru idu i krim-istraživanja. Tako da se to ne može objediniti. Cijeli je niz različitosti", doznaje se iz Odjela za izvještajnu analitiku PU osječko-baranjske.

S druge strane, možda je neobuzdani mladi par bio pod utjecajem alkohola ili droge kada se tako slobodno upustio u seks na javnom mjestu u jutarnjim satima.

"Nažalost, mladi su izgubili pojam o vrijednostima i o tome što je privatno, a što javno. Ja se uvijek vraćam na isto, bojim se da smo mi loši uzori, da oni od nas vide puno toga lošega. Ako smo u sferi spolnosti, moram reći da tu imamo velikih teškoća, jer, zapravo, mladi ne znaju vrijednost spolnog odgoja, njima je to postalo kao rukovanje. S druge strane, zgražamo se i ne dopuštamo taj famozni modul o spolnosti, ne da bismo ih naučili tehniku, nego da bi se zaista govorilo o vrijednosti međuljudskog odnosa i poštovanju onog drugoga", pojasnila je za Glas Slavonije psihologinja dr. Mirjana Nazor.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Božićna bajka

Salaj za Danas: 'Drvene figure radio je umjetnik iz Njemačke, imamo erije u bojama...'

Više s weba