7 punktova

Objavljen novi raspored cjepiva u Zagrebu: Provjerite termine u kojima možete po svoju dozu

Image
Foto: Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cijepiti se može svaki dan osim nedjeljom

9.9.2022. u 18:40/ Hina

Budući da će u tjednu od 12. rujna početi docjepljivanje (booster doza) protiv covida-19 adaptiranim cjepivom koje sadrži i Omicron varijantu, iz Službe za informiranje Grada Zagreba izvijestili su o novom rasporedu cijepljenja na cijepnim punktovima Grada Zagreba. 

Cijepljenje će se prvenstveno provoditi kod nadležnog liječnika obiteljske medicine.

Osim kod liječnika obiteljske medicine građani se mogu cijepiti i na cijepnim punktovima Grada Zagreba za koje se, radi izbjegavanja gužve, mogu naručiti putem odabranog liječnika obiteljske medicine, iskazom interesa na cijepise.zdravlje.hr i preko sustava e-građani (Portal zdravlja).

Iz Grada Zagreba podsjetili su u petak da je druga booster doza (4. doza) namijenjena osobama starijim od 60 godina, kao i mlađima s kroničnim bolestima, koje su povezane s većim rizikom od teškog oblika infekcije. Prva booster doza (3. doza) namijenjena je svim građanima starijim od 12 godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primovakcinacija (1. i 2. doza) nastavit će se provoditi do sada dostupnim cjepivima, bez prethodne najave.

Image
docjepljivanje

Kreće cijepljenje adaptiranim cjepivom koje djeluje i na Omikron: HZJZ objavio tko ga može dobiti

Image
docjepljivanje

Kreće cijepljenje adaptiranim cjepivom koje djeluje i na Omikron: HZJZ objavio tko ga može dobiti

U ponedjeljak, od 15 do 19 sati, cijepiti se može u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, u Velikoj dvorani, na adresi Mirogojska cesta 16, u Domu zdravlja Zagreb-Centar na adresi Siget, Avenija Većeslava Holjevca 22 i Runjaninova 4, zatim u Domu zdravlja Zagreb-Istok (Ninska 16) i u Domu zdravlja Zagreb-Zapad na lokacijama: Prečko 2a i Prilaz baruna Filipovića 11.

Upravo se čita

Image
I KAZALIŠTA, BAZENI...

Zbog skupe struje u Mađarskoj se gase svjetla, zatvaraju knjižnice, stadioni...

U srijedu od 15 do 19 sati cijepljenje je u Domu zdravlja Zagreb-Centar: na Sigetu i u Runjaninovoj te u Dom zdravlja Zagreb-Istok (Ninska 16) i u Domu zdravlja Zagreb-Zapad u Prečkom i na Prilazu baruna Filipovića.

Od 16 do 20 sati cijepljenje je moguće u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i Školi narodnog zdravlja “Dr. Andrija Štampar” u Rockefellerovoj ul. 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak od 8 do 12 sati cijepiti se može u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (Mirogojska cesta 16) i u Domu zdravlja Zagreb-Centar na Sigetu i u Runjaninovoj te u Domu zdravlja Zagreb-Istok (Ninska 16) i Domu zdravlja Zagreb-Zapad - u Prečkom i na Prilazu baruna Filipovića.

Cijepljenje je moguće i u subotu od 8 do 12 sati u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u Velikoj dvorani (Mirogojska cesta 16).

Više s weba

Pročitajte još

Image

Bin Laden dobio nasljednika

Više s weba