nevjerojatan obrat

RTL ekskluzivno doznaje - policija pronašla nestalu djevojku (15). 'Moja kćer je živa', viknula je mama K.T.

Image
Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Građani su je primijetili ispred trgovačkog lanca u Velikoj Gorici i javili policiji. Odmah su prenijeli majci sretnu vijest

14.5.2022. u 12:37/ Marko Šiklić

Upravo pronađena 15-godisnja nestala tinejdžerica L. G. T. (15) ispred jednog trgovačkog lanca u Velikoj Gorici!

Pred kamerama RTL-ovih reportera majka K. T. primila poziv je policije koja joj je prenijela najsretniju vijest - da su našli njezinu kćer.

"Moje dijete je živo", povikala je majka pred novinarima. Sav teret svijeta pao je s njenog srca. Kako su majci prenijeli, djevojku će ispitati psiholozi, što je uobičajena procedura.

Podsjetimo, još jutros majka je za RTL govorila: 'U panici sam, brinem se...' Njena je kćerka nestala iz stana u središtu Zagreba, a nadzorne kamere snimile su je u Petrinjskoj ulici 45 minuta iza ponoći. Kako nam je potvrdila majka, na snimci se vidjelo da djevojka žurno ide prema automobilu, na sebi je imala crne tenisice, crnu trenirku i "duksericu" te rozi ruksak.

Image
misteriozan nestanak

Djevojke (15) nema već danima. Obukla je majčine tenisice i uzela 250 kn: 'U panici sam, brinem se...'

Image
misteriozan nestanak

Djevojke (15) nema već danima. Obukla je majčine tenisice i uzela 250 kn: 'U panici sam, brinem se...'

Prije nego je nestala, napustila je stan u središtu Zagreba uzevši od obitelji 250 kuna.

"Brinem se, u panici sam, sve sam institucije digla na noge, nitko mi ništa ne govori", rekla nam je uznemirena majka još prije koji sat. Inače, majka djevojke ujedno je i skrbnica sina svoje kćeri. Sičić ima osam mjeseci.

Majka je ispričala je što je sve prethodilo nestanku njene kćeri pa i to da su s unukom otišli u Dramalj i da su se neplanirano vratili dan ranije, u subotu. Na stubištu su zatekli dečka za kojeg sumnja da je bio u njihovu stanu. Razgovarali su s djevojkom normalno, u ponedjeljak se dječačić probudio oko tri ujutro, majka djevojke se digla pripremiti mu bočicu, a djevojke više nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
'duboko sam umoran'

Odvjetnica Kovačevića o novoj istrazi: 'On je sve svoje stvari kupovao i platio vlastitim novcem'

Više s weba