u šukošanu

Svećenik koji je udario časnu sestru pušten na slobodu

Image

domagoj kelava sestra aneta

Foto: Zadarski list

Časna sestra prvo je demantirala nasilje, da bi događaj kasnije potvrdili zadarska Nadbijskupija i policija

8.5.2022. u 15:43/ RTL.hr

Nakon deset dana provedenih iza rešetaka Zadarskog zatvora, ove nedjelje u jutarnjim satima na slobodu je pušten don Domagoj Kelava (43), bivši župnik Sukošana i Debeljaka. Podsjetimo, njega se tereti da je 26. travnja u večernjim satima verbalno, a potom i fizički napao časnu sestru Anetu Anđelić (70) iz Samostana klanjateljica krvi Kristove. Časna sestra je pri tom udarcu zadobila vidljive ozljede lica, a kasnije nam je tvrdila kako su ozljede nastale gubitkom svijesti i padom na pod, bez utjecaja svećenika, piše Zadarski list.

Image
ŽUPNIK NASILNIK U PRITVORU

Svećeniku koji je pretukao časnu 10 dana pritvora! A crkvena kazna? Nedavno je papa Franjo postrožio kazne...

Image
ŽUPNIK NASILNIK U PRITVORU

Svećeniku koji je pretukao časnu 10 dana pritvora! A crkvena kazna? Nedavno je papa Franjo postrožio kazne...

"Razgovarala sam sa svećenikom u njegovom dvorištu, imala sam cvijeće u rukama i da mi ne ispadne na pod spustila sam glavu, naglo trznula, pala i ostala bez svijesti. Tako je nastala i modrica na mojem licu.  Sad sam dobro, ja razumijem ljude, jer tko god to vidi misli da je "šaka radila", na kraju krajeva to bi i sama pomislila. Ali, stvarno nije, hvala Bogu da nije. Razgovarala sam i s policijom, rekla sam im kako je bilo, da me nitko nije udario", rekla je sestra Aneta za spomenuti portal nakon što je priča izašla u javnost.

O slučaju se oglasila i zadarska Nadbiskupija te policija demantirajući časnu sestru i navodeći kako je ipak došlo do fizičkog i verbalnog nasilja.

Više s weba

Pročitajte još

Image
kod ispusta pročistača

Nema kraja! I kod Umaga pronašli minu iz Drugog svjetskog rata. Pod vodom je

Više s weba