Nestabilan nastavak vikenda

Idućih dana očekuje nas izmjena sunčanih i oblačnih razdoblja. Bit će povremene kiše i pljuskova

29.4.2023. u 7:10/ Damajana Ćurkov Majaroš

Bit će povremene kiše i pljuskova - češće u ponedjeljak poslijepodne i krajem dana te utorak. U srijedu postupno manje oborina, a u drugom dijelu tjedna sunčanije. Dnevna temperatura oko 20 stupnjeva, jedino sredinom tjedna malo niža

Idućih dana izmjena sunčanih i oblačnih razdoblja, bit će povremene kiše ili pljuskova, a Praznik rada izgleda nešto povoljniji u unutrašnjosti.

Subota

U nastavku dana ostaje promjenjivo sa sunčanim razdobljima, bit će povremene kiše i pljuskova i to vjerojatnije u gorju i na sjeverozapadnu, do kraja dana i drugdje u unutrašnjosti. Rijetko je i na Jadranu moguć jači razvoj oblaka i poneki kraći pljusak. Puhat će slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak, a najviša temperatura većinom između 19 i 23 stupnja.

Idućih dana na kopnu

Nestabilno ostaje i idućih dana pa će cijeli produljeni vikend proći u znaku promjenjiva vremena. Bit će povremene kiše i pljuskova - češće u ponedjeljak poslijepodne i krajem dana te utorak. U srijedu postupno manje oborina, a u drugom dijelu tjedna sunčanije. Dnevna temperatura oko 20 stupnjeva, jedino sredinom tjedna malo niža.

Idućih dana na moru

Na Jadranu idućih dana djelomice sunčano, a uz više oblaka će biti kiše i pljuskova i to češće od sredine ponedjeljka, a utorak lokalno i obilnih. Na sjevernom Jadranu bura, a u Dalmaciji jugo, ali u jačanju pa će početkom tjedna biti i olujnih udara. U srijedu će jugo oslabjeti i okrenuti na buru uz koju će se nebo polako čistiti od oblaka.

Više s weba

Pročitajte još

Image
nosite kišobrane!

I dalje nestabilno uz lokalne pljuskove, ali toplo. Na obali nešto stabilnije

Više s weba