PROMJENJIVO I NESTABILNO

Ipak ništa od sunčanog Praznika rada. U nastavku tjedna povremeni pljuskovi i kiša, ali uz topliju temperaturu

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Za vikend kreće dotok vlažnog i nestabilnog zraka pa će dane pred nama obilježiti promjenjive prilike - bit će oblačnije, a kiša i pljuskovi su lokalno mogući svaki dan, ali ipak nešto izglednije u subotu poslijepodne u unutrašnjosti te na Praznik rada duž obale. Dnevna temperatura u cijeloj zemlji oko 20 stupnjeva, a malo toplija će biti i jutra

28.4.2023. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Danas popušta utjecaj anticiklone, a uz blizinu frontalnog sustava idućih dana će biti povremene kiše ili pljuskova, mogući su i na Praznik rada.

Image
Foto:
Image

I u nastavku dana pretežno sunčano, u Dalmaciji često i potpuno vedro, a na zapadu unutrašnjosti će od sredine dana biti više oblaka, uz lokalno jači razdvoj oblaka i ponekog kraćeg pljuska. Zapuhat će slaba do umjerena, u gorju poslijepodne i pojačana južina, a temperatura u većini predjela oko 20 stupnjeva.

Image
Foto:
Image

Za vikend kreće dotok vlažnog i nestabilnog zraka pa će dane pred nama obilježiti promjenjive prilike - bit će oblačnije, a kiša i pljuskovi su lokalno mogući svaki dan, ali ipak nešto izglednije u subotu poslijepodne u unutrašnjosti te na Praznik rada duž obale. Dnevna temperatura u cijeloj zemlji oko 20 stupnjeva, a malo toplija će biti i jutra.

Više s weba

Pročitajte još

Image
prognoza Doriana Ribarića

Vrijeme će ostati toplo i suho: Sutra se očekuje vjetrovito vrijeme u Slavoniji i na Jadranu

Više s weba