VREMENSKA PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV MAJAROŠ

Danas ćemo uživati u sunčanim razdobljima, a nastavak tjedna donosi sve oblačnije vrijeme

3.1.2022. u 7:00/ Damajana Ćurkov Majaroš

Kiše će biti utorak u gorju, a zatim u srijedu u većini predjela, ali će uz osjetni pad temperature prema kraju dana prelaziti u susnježicu i snijeg

Danas lokalno dugotrajna magla, osobito uz obalu sjevernog Jadrana gdje će lokalno biti i slabe kiše ili rosulje. U unutrašnjosti umjereno oblačno sa sunčanim razdobljima, a u Dalmaciji promjenjivo. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak, na moru i jugo. Temperatura i dalje iznad prosjeka.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

U NOVOM TJEDNU

U nastavku tjedna na kopnu sve oblačnije. Kiše će biti utorak u gorju, a zatim u srijedu u većini predjela, ali će uz osjetni pad temperature prema kraju dana prelaziti u susnježicu i snijeg, a do sredine četvrtka i uglavnom prestati. Temperatura u početku iznad prosjeka, još sredinom srijede dosta toplo, a zatim uz sjeverni vjetar osjetno hladnije.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Na Jadranu idućih dana promjenjivo s kišom, prvo na sjevernom dijelu, a onda sredinom tjedna duž cijele obale. Lokalno će biti izraženih pljuskova. Puhat će umjereno i jako jugo, a zatim jaka bura uz koju će se i uz obalu temperatura osjetno sniziti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Više s weba

Pročitajte još

Image
Klima i podjele

Tipovi klime u Hrvatskoj: Saznajte kakve su klimatske prilike i koja je klima najzastupljenija!

Više s weba