OGLAS

PROMJENA VREMENA

Pripremite se, upalio se Meteoalarm: Očekujte vjetar, pljuskove i grmljavinsko nevrijeme

24.9.2020. u 20:30/ Damjana Ćurkov

Uz formiranje Genovske ciklone i prelazak hladne fronte preko naših krajeva sutra će biti kiše i pljuskova, lokalno i izraženijih grmljavinskih nevremena


Pred nama je izražena promjena vremena. Uz formiranje Genovske ciklone i prelazak hladne fronte preko naših krajeva sutra će biti kiše i pljuskova, lokalno i izraženijih grmljavinskih nevremena i to ponajprije uz obalu. 

Lokalno može biti i više od 50 litara kiše po četvornom metru

Za područje Jadrana su za petak izdana brojna upozorenja Meteoalarma DHMZ-a. Zbog mogućih obilnih oborina (lokalno i više od 50 litara kiše po četvornom metru) i izraženijih nevremena izdano je narančasto upozorenje, a ista kategorija je na snazi i zbog jakog i olujnog juga i jugozapadnjaka. 


I unutrašnjost će isto tako zahvatiti navedena promjena, u nešto manjoj mjeri, ali i dalje dovoljno za žuto upozorenje na lokalno izražene pljuskove praćene grmljavinom. 

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Žuta upozorenja zbog mogućih grmljavinskih nevremena izdana su za Osječku i Zagrebačku i Karlovačku regiju, dok se u Karlovačkoj regiji očekuje i jaka kiša. 

Narančasta upozorenja zbog kiše, vjetra i grmljavinskog nevremena za sutra je izdano za Gospićku, Kninsku, Riječku, Splitsku i Dubrovačku regiju. 

Narančasto upozorenje zbog vjetra je, pak, izdano za Zapadnu obalu Istre, Kvarner i Kvarnerić, Velebitski kanal te Sjevernu, Srednju i Južnu Dalmaciju. 


Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROGNOZA DORIANA RIBARIĆA

Približava nam se nova ciklona: Osim kiše, stiže i topliji zrak, ali pravi kišni val tek stiže krajem tjedna


Više s weba