OGLAS

prognoza doriana ribarića

Slijedi još jedno hladno razdoblje uz dosta oblaka i povremene kiše. Evo dokad će trajati nepovoljne vremenske prilike

18.4.2021. u 6:45/ Dorian Ribarić

Nema ekstremih prilika, ali ima dosta oblaka, na kopnu i povremene kiše


Nema ekstremih prilika, ali ima dosta oblaka, na kopnu i povremene kiše usred još jednog hladnijeg razdoblja od prosjeka za ovo doba godine. Ovakve mnogima, osobito kontinentalcima željnih sunca, nepovoljne prilike, potrajat će do utorka.

NEDJELJA

Nedjeljno jutro i prijepodne u unutrašnjosti tmurno i kišovito, pritom će u višim predjelima Gorskog kotara i Like padati snijeg. Uz Jadran sunčanije i suho, no i ovdje prolazno uz više oblaka. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, a u početku pod Velebitom još uvijek jaka bura.


Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima oblačno s povremenom kišom, čak i malo češćom nego u prvom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, malo hladnije, bit će oko 8-9 °C.

I na istoku će podjednako zahladiti, ali ovdje kiša postupno sve rjeđa, osobito u Podunavlju. Vjetar većinom slab. Temperatura do najviše 9 °C.

U Dalmaciji poslijepodne promjenjiva naoblaka i suho, ali bit će i duljih sunčanih razdoblja. Manje vjetrovito uz slab, rijetko gdje na otvorenome umjeren sjeverozapadni, uz obalu jugozapadni vjetar. Temperatura između 13 i 16 °C.

Na sjevernom Jadranu nešto više oblaka, moguće i koja kap kiše, dok će znatno tmurnije biti u riječkom zaleđu te gorskim područjima. Umjerena bura će oslabjeti, ali bit će podjednako svježe kao i jučer.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Na kopnu vrlo slično, oblačno uz povremenu kišu, ostaje i početkom novog tjedna. No, od utorka ipak raskidanje naoblake iako još valja računati na lokalne pljuskove, osobito sredinom dana i poslijepodne. No, sunčana razdoblja će biti sve češća, a kiša rjeđa. S jugozapadnjakom će osjetnije porasti i temperatura, danju i iznad 15 °C.


IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu više sunca, ali gotovo svakodnevno postoji mogućnost za koju kap kiše ili kakav kraći pljusak, izglednije u utorak te osobito u drugom dijelu radnog tjedna u Dalmaciji. I ovdje od srijede po jugo uz postupno sve toplije vrijeme.

U klinču
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
default_cta
Love island Australija
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
default_cta
Turbo fast
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROGNOZA DORIANA RIBARIĆA

Približava nam se nova ciklona: Osim kiše, stiže i topliji zrak, ali pravi kišni val tek stiže krajem tjedna


Više s weba