PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Vikend će u cijeloj zemlji biti stabilan i sunčan, ali uz obalu se može očekivati jaka bura s olujnim udarima...

11.2.2022. u 7:30/ Damjana Ćurkov

Sredinom dana na sjevernom jadranu na udare olujna bura, a dnevna temperatura između 12 i 17 stupnjeva. Za vikend u cijeloj zemlji sunčanije i stabilnije

Još danas iznadprosječno toplo, zatim za vikend osjetno hladnije.

Image
Foto: RTL Vrijeme
Image
RTL Vrijeme

Danas porast naoblake, osobito na zapadu zemlje. Oko Rijeke će od jutra biti slabe kiše, a u središnjim predjelima uglavnom kasno poslijepodne i krajem dana, dok će u gorju navečer uz pad temperature kiša prelaziti u susnježicu ili snijeg.

Još u početku slabo do umjereno jugo, u unutrašnjosti i jugozapadnjak, zatim će od sredine dana zapuhati umjeren, na udare i jak sjeverni i sjeverozapadi vjetar, a na sjevernom Jadranu krajem dana umjerena i jaka, na udare i olujna bura. Dnevna temperatura većinom između 12 i 17 stupnjeva.

Image
Foto: RTL Vrijeme
Image
RTL Vrijeme

Za vikend u cijeloj zemlji sunčanije i stabilnije, ali još u subotu i vjetrovito, osobito uz obalu gdje će puhati umjerena i jaka bura s olujnim udarima koja će već do kraja dana oslabjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je uz više oblaka mjestimice u Dalmaciji moguće vrlo malo kiše. S popuštanjem južine će se temperatura osjetno sniziti, ali i dalje neće biti previše hladno.

Više s weba

Pročitajte još

Image
HLADNA FRONTA

Na Zavižanu ga ima čak 138 cm, snijeg počeo padati i u Zagrebu: Gdje je još u Hrvatskoj nastao bijeli pokrivač?

Više s weba