BIT ĆE I MALO KIŠE

Razvedravanje pred novu južinu: Godinu ćemo ispratit na 15-ak stupnjeva

Image

Idućih dana vrijeme po južini - promjenjivo, kiše će biti uglavnom u gorju, a zatim u petak i drugdje. Još u četvrtak ujutro hladnije, a zatim će južina učiniti svoje pa će temperatura prema vikendu sve više rasti

28.12.2022. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Idućih dana promjenjivo, povremeno malo kiše, a prema vikendu sve toplije pa ćemo godinu ispratiti na 15-ak stupnjeva.

SRIJEDA

U unutrašnjosti smanjenje naoblake, uz obalu i dalje umjereno ili pretežno oblačno, a u Dalmaciji povremena slaba kiša. Puhat će slab do umjeren vjetar, pod Velebitom bura u slabljenju.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima barem djelomice sunčano, prema večeri će zapuhati jugozapadnjak, navečer mjestimice i pojačati, a temperatura uglavnom između 7 i 9 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Slavoniji, Baranji i Srijemu barem djelomice sunčano. Zapuhat će slab do umjeren vjetar s juga, a temperatura i ovdje malo niža, većinom oko 9 °C.

U Dalmaciji promjenjivo, rijetko će pasti još malo slabe kiše, a vjetar će uglavnom izostati. Temperatura i dalje iznad prosjeka, mjestimice i iznad 15 stupnjeva.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Na sjevernom Jadranu oblačnije, dok će u gorju biti više sunčana vremena. Bura će sasvim oslabjeti i okrenuti na jugozapadnjak koji će navečer u gorju imati i jake udare. Temperatura u gorskim predjelima 8, 9 stupnjeva, a uz obalu do 14.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućih dana vrijeme po južini - promjenjivo, kiše će biti uglavnom u gorju, a zatim u petak i drugdje. Još u četvrtak ujutro hladnije, a zatim će južina učiniti svoje pa će temperatura prema vikendu sve više rasti. Godinu ćemo ispratiti uz više sunca i na 15-ak stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA MORU

Vrlo slično i na Jadranu, promjenjivo, kiše će do kraja tjedna biti uglavnom na sjevernom dijelu, a u petak i u Dalmaciji. Puhat će većinom umjereno, povremeno i jako jugo. Za vikend više sunčana vremena, osobito u Dalmaciji, a uz jugo će i ovdje temperatura opet rasti.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ugrožena su i djeca

Čeka li nas pandemija neuroloških bolesti? Zagađeni zrak mogao bi ozbiljno utjecati na naš živčani sustav

Više s weba