IZNADPROSJEČNA TOPLINA

U Dalmaciji najviše sunca, iako ni tu neće biti potpuno vedro. Kiša na Badnjak

22.12.2022. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Pred nama je razdoblje iznadprosječne topline. Dnevna temperatura će biti većinom iznad 10, jutra isto tako manje hladna, a uz to će biti umjereno ili pretežno oblačno

Zima je počela uz južinu i daljnji porast temperature.

ČETVRTAK

Prijepodne umjereno ili pretežno oblačno, na kopnu ponegdje magla, a povremene slabe kiše će biti uglavnom u gorju i na sjevernom Jadranu, rijetko i na sjeveru zemlje. Više sunca u Dalmaciji, a južina će posvuda donijeti još malo više .

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima postupno smanjenje naoblake, još uglavnom oko rijeka većinom oblačno, a sjevernije je moguća i koja kap kiše. Uz južinu i manje oblaka će dnevna temperatura mjestimice biti i iznad 10 stupnjeva.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu sunčana razdoblja, mjestimice i dalje potpuno oblačno, a temperatura između 6 i 9 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji najviše sunčana vremena, iako ni tu neće biti potpuno vedro, a koja kap kiše moguća je oko Zadra te u unutrašnjosti. Uz južinu dnevna temperatura oko 15 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu i u gorju većinom oblačno s povremenom slabom kišom. Uz južinu razmjerno toplo za doba godine – u gorskim predjelima oko 10, a na Jadranu i do 15 °C.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Pred nama je razdoblje iznadprosječne topline. Dnevna temperatura će biti većinom iznad 10, jutra isto tako manje hladna, a uz to će biti umjereno ili pretežno oblačno. Slabe kiše će gotovo svaki dan biti u gorju, a na Badnjak povremeno i drugdje.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu promjenjivo, u Dalmaciji nešto više sunčana vremena, a sjevernije oblačnije uz povremenu kišu koje na Badnjak može duž cijele obale. Južina će podržavati prilično visoke temperature - tijekom dana uglavnom iznad 15 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
I dalje hladno

Uz orkanske udare bure na moru osjećaj debelih minusa, u ostatku zemlje tmurno

Više s weba