OGLAS

BUDITE NA OTVORENOM

Uživajte još za vikend uz sunce, u ponedjeljak hladnije s kišom

7.1.2023. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

U nedjelju djelomice sunčano, ujutro s maglom, oblačnije u gorju gdje će biti i kiše. U ponedjeljak oborine još češće, lokalno i obilne


Siječanjska toplina poremetila je cijelu prirodu pa umjesto snijega i hladnoće, ovih dana uživamo u proljetnom vremenu, u Dalmaciji i berbi šparoga.

SUBOTA


Prijepodne na sjevernom Jadranu i u gorju većinom oblačno, rijetko će pasti i koja kap kiše. U ostatku zemlje barem djelomice, često i pretežno sunčano, ali bit će mjestimice biti i dugotrajne magle. Vjetar će izostati.

U središnjim i sjeverozapadnim predjelima poslijepodne djelomice sunčano, ponegdje će i dalje biti niskih oblaka. Prema kraju dana će jačati jugozapadnjak, a temperatura oko 9, 10 stupnjeva.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu u nastavku dana barem djelomice sunčano. Vjetar slab, a temperatura oko 11 stupnjeva.

Na jugu Dalmacije pretežno sunčano, ali prema večeri će se skupljati oblaci pa će sjevernije prevladavati oblačno, rijetko će pasti i koja kap kiše. I dalje bez vjetra, a temperatura oko 14, 15 °C.

Na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru i Lici većinom oblačno, lokalno će pasti i vrlo malo slabe kiše. Zapuhat će umjeren jugozapadnjak, u gorju povremeno i jak, a temperatura uglavnom između 8 i 13.


IDUĆIH DANA NA KOPNU

U nedjelju djelomice sunčano, ujutro s maglom, oblačnije u gorju gdje će biti i kiše. U ponedjeljak oborine još češće, lokalno i obilne. Južina će dodatno pojačati, početkom tjedna oslabjeti i okrenuti na vjetar sa sjevera uz koji će nam stići malo hladniji zrak pa će krajem razdoblja jutra biti hladna, ali tijekom dana će temperatura biti oko 10 stupnjeva.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu idućih dana promjenjivo ili pretežno oblačno, kiše će biti već u nedjelju, ali češće i obilnije u ponedjeljak. Od utorka prolazno razvedravanje. Jugo će jačati pa će u ponedjeljak biti jako i olujno, ali već utorak okreće na buru. Sredinom tjedna će temperatura biti malo niža.


Upravo se čita

Image
UPRAVO POTVRĐENO

Podignuta optužnica protiv šefa HEP-a Frane Barbarića zbog bespravne gradnje na otoku Hvaru

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMENSKA PROGNOZA

Hladno vrijeme se nastavlja i danas. Temperature će ići u minus, a moguća kiša i naoblaka


Više s weba