PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV MAJAROŠ

Danas nas očekuje malo kiše ili poneki kraći pljusak, a početak tjedna donosi sunčano vrijeme

thumbnail
4.9.2022. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Temperature na kopnu kretat će se oko 26 °C, a na moru između 22 i 27 °C

Uz kratkovalnu dolinu i vlagu po visini danas oblačnije s povremenom kišom ili lokalnim pljuskovima, ali već u novom tjednu opet sunčano, postupno i sve toplije.

NEDJELJA

Prijepodne djelomice sunčano, na zapadu i Jadranu i promjenjivo, a mjestimice će biti kiše i pljuskova. Puhat će slaba do umjerena bura i jugo, a temperatura malo viša u odnosu na jučer.

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima promjenjiva naoblaka, rijetko će pasti malo kiše ili poneki kraći pljusak. Vjetar slab, a temperatura oko 26 °C.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu promjena će se u prvom redu očitovati kroz višak oblaka, tek će rijetko pasti koja kap kiše i to nešto izglednije oko gorja. Temperatura oko 26 stupnjeva.

U Dalmaciji djelomice sunčano, povremeno će biti više oblaka s njima i kiše ili pljuskova. Zapuhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura između 26 i 29 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu i u gorju će kiše ili pljuskova biti češće u odnosu na ostatak zemlje, ali i tu će se prema kraju dana naoblaka postupno smanjivati pa će i oborina biti sve manje. Vjetar slab do umjeren, a temperatura između 22 i 27 stupnjeva.

U NOVOM TJEDNU NA KOPNU

Početak novog tjedna, ali i nove školske godine većinom sunčan, ujutro će biti magle - osobito u ponedjeljak. Postupno i sve toplije, ali drugi dio tjedna nosi nešto nestabilnije vrijeme pa će opet biti kiše ili pljuskova - i to izglednije u gorju.

U NOVOM TJEDNU NA MORU

Na Jadranu ponedjeljak u znaku sunčanog i vrlo toplog vremena, mjestimice će u novom tjednu biti i vruće. Već krajem srijede na sjevernom Jadranu pljuskovi kojih će zatim u drugom dijelu tjedna biti duž cijele obale, lokalno su moguće i obilne oborine.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
temperatura u minusu

Pred nama nekoliko pravih zimskih i vjetrovitih dana. Do nedjelje oblačno uz slab snijeg

Više s weba