Play logo
VREMENSKA PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV

Danas promjenjiva naoblaka, ali će prema večeri proviriti sunce: Idućih dana stabilnije uz moguće pljuskove

thumbnail
30.5.2022. u 7:10/ Damjana Ćurkov

Na Jadranu još utorak lokalni pljuskovi, osobito na sjevernom dijelu, a zatim će od srijede biti većinom sunčano i vedro

Play logo

U novi tjedan smo ušli promjenjivim vremenom pa će tako i do kraja dana biti povremene kiše ili pljuskova. Sredinom tjedna vraćaju nam se prave ljetne prilike, vrućina i sparina.

PONEDJELJAK

Danas promjenjiva naoblaka, a nakon dva većinom oblačna dana u unutrašnjosti će se prema večeri naoblaka smanjivati, provirit će i malo sunca, ali još će mjestimice biti i povremene kiše ili ponekog pljuska. Pljuskovi će nešto češći, lokalno i intenzivni biti na Jadranu, osobito u unutrašnjosti Dalmacije. Umjerena i jaka bura će slabjeti, a južnije će i dalje puhati slabo do umjereno jugo.

Play logo

DO KRAJA TJEDNA NA KOPNU

U nastavku tjedna stabilnije i sunčanije, ali neće biti potpuno stabilno pa je tako gotovo svaki dan uz jači razvoj oblaka moguć barem neki kraći lokalni pljusak - izglednije utorak i opet za vikend. Početak lipnja donosi znatni porast temperature – noći će biti sve ugodnije, a tijekom dana ćemo se već sredinom tjedna vratiti vrućinama.

DO KRAJA TJEDNA NA MORU

Na Jadranu još utorak lokalni pljuskovi, osobito na sjevernom dijelu, a zatim će od srijede biti većinom sunčano i vedro. Temperatura će rasti pa se vraća pravo ljeto uz tople, tropske noći i vrele dane. Osobito neugodno će biti pred vikend kada će minimalna temperatura ostati iznad 20, a tijekom dana na većem dijelu obale prelaziti 30 °C.

Play logo
Love island UK
San snova
Obiteljske tajne
Elon Musk Show
default_cta
Kalifornikacija
Zig & Sharko
Ljubav je na selu
Skrivena istina
default_cta
Život na vagi
Play logo

Više s weba

Pročitajte još

Image
I DALJE NESTABILNO

Ne spremajte još kišobrane: I danas moguća kiša i pljuskovi, za vikend ipak nešto sunčanije

Play logo

Više s weba