i dalje promjenivo

Naoblaka i nestabilno s mogućim pljuskovima: Na obali pretežno sunčano, ali su mogući neverini

thumbnail
3.6.2023. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Od sredine dana uz jači razvoj oblaka pljuskovi ponajprije u gorju i unutrašnjosti Dalmacije, ali poneki neverin je moguć i na obali i otocima. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, uz obalu u početku bura, pod Velebitom i pojačana, zatim vjetar s mora

NASTAVAK NESTABILNOG VREMENA

Uz vlagu po visini i dane pred nama će obilježiti pljuskovi, od nedjelje opet češći, lokalno i obilni, ali ostaje toplo ili vrlo toplo.

SUBOTA

Danas uz obalu pretežno sunčano, u unutrašnjosti povremeno umjerena naoblaka. Od sredine dana uz jači razvoj oblaka pljuskovi ponajprije u gorju i unutrašnjosti Dalmacije, ali poneki neverin je moguć i na obali i otocima. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, uz obalu u početku bura, pod Velebitom i pojačana, zatim vjetar s mora. Dnevna temperatura na Jadranu bez promjene, u kopnenim predjelima malo niža.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Pljuskovi i lokalne nestabilnosti i u danima pred nama, ponegdje je moguće i poneko jače nevrijeme, osobito početkom novog tjedna. Vjetar slab, a temperatura bez veće promjene, jedino će za vrijeme pljuskova biti svježije.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu kraj ovog i početak novog tjedna u sličnom, nestabilnom tonu pa će pljuskova i grmljavine biti i uz obalu. Nešto stabilnije izgleda sredina tjedna, a temperatura se neće previše mijenjati – toplo će biti tijekom noći, a tijekom dana i vrlo toplo ili vruće.

Superstar
Love island UK
BKFC 50
Elon Musk Show
default_cta
Život na vagi
Señorita 89
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
default_cta
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
pada snježna granica

Zima se vratila na tvorničke postavke: snijeg u gorju cijeli idući tjedan

Više s weba