PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV MAJAROŠ

Pred nama je nestabilan tjedan uz kišu, često i obilne oborine te izraženu južinu

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Ilustracija

Cijeli tjedan ostaje nestabilno, kiše će biti utorak, zatim u srijedu većinom suho, ali od četvrtka opet česte, lokalno i obilne oborine

26.9.2022. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Pred nama je manje – više nestabilan tjedan uz kišu, često i obilne oborine te izraženu južinu.

Image
Foto:
Image

Danas promjenjivo ili pretežno oblačno s kišom i pljuskovima, izraženijim u Dalmaciji, prijepodne i na zapadu unutrašnjosti, ali lokalno je poneko jače grmljavinsko nevrijeme moguće i drugdje u zemlji. Puhat će slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, u Dalmaciji još povremeno i jako jugo i oštro. Temperatura bez veće promjene.

Image
Foto:
Image

Cijeli tjedan ostaje nestabilno, kiše će biti utorak, zatim u srijedu većinom suho, ali od četvrtka opet česte, lokalno i obilne oborine. Južina će podržavati ove razmjerno ugodne temperature, jedino će u srijedu ujutro biti malo svježije, ali i dalje primjereno dobu godine.

Image
Foto:
Image

Na Jadranu idućih dana još nestabilnije uz čestu kišu i pljuskovi, mjestimice izražene nevere. Utorak će duž obale puhati jugozapadnjak, mjestimice i jak, zatim u srijedu jugo koje će od četvrtka opet pojačati. Temperatura se do kraja tjedna neće previše mijenjati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Vremenska prognoza, 26.08.2017.

Više s weba