Niske temperature

Tjedan u znaku zimske hladnoće. Unatoč suncu očekuju se minusi i hladna jutra

6.2.2023. u 7:10/ Damjana Ćurkov Majaroš

Tjedan pred nama obilježit će vrlo hladna jutra, moguće i najhladnija ove godine, temperatura će biti uglavnom ispod -6, -7, a po kotlinama i u gorju i ispod -10 °C. Bit će umjerenog i jakog mraza, a unatoč suncu ni dnevna temperatura neće biti puno iznad nule

Pripremite se na suhe, sunčane, ali vrlo hladne dane. Minusa će u nastavku tjedna biti u gotovo cijeloj zemlji.

Image
Foto:
Image

Danas na istoku zemlje te u gorju i unutrašnjosti Dalmacije djelomice sunčano, drugdje pretežno. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima. Bit će vrlo hladno – ni dnevna temperatura u gorju neće biti u plusu, u ostatku unutrašnjosti jedva iznad nule, a na Jadranu uglavnom oko 5 °C, ali će se na buri činiti hladnije.

Image
Foto:
Image

Tjedan pred nama obilježit će vrlo hladna jutra, moguće i najhladnija ove godine - temperatura će biti uglavnom ispod -6, -7, a po kotlinama i u gorju i ispod -10 °C. Bit će umjerenog i jakog mraza, a unatoč suncu ni dnevna temperatura neće biti puno iznad nule.

Image
Foto:
Image

I na Jadranu tjedan u znaku zimske hladnoće - jutarnja temperatura u početku ispod nule, a zatim tek malo u plusu. Bit će slabog mraza, a još hladnije će se činiti na umjerenoj i jakoj buri koja će do srijede imati i olujne udare, a tek u drugom dijelu tjedna malo popustiti.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Evo kako se obući

U nastavku tjedna očekuje nas nestabilno vrijeme, ali i niže temperature

Više s weba