MALA PROMJENA VREMENA

U početku tjedna čekaju nas tmurni oblaci i povremena kiša, bit će i malo svježije

20.3.2023. u 7:10/ Damjana Ćurkov

Utorak razvedravanje, u srijedu pretežno sunčano, ali već od četvrtka opet porast naoblake, za vikend i povremena kiša. U početku bez vjetra, a onda od srijede opet južina, u petak ponegdje i jaka, a uzvjetar južnog smjera će biti toplije, osobito sredinom tjedna kada će temperatura u većini predjela biti oko 20 stupnjeva

Uz slabu frontu danas promjenjivo ili pretežno oblačno s povremenom kišom i malo svježije.

Tjedan će početi uz više oblaka, niskih tmurnih će biti ponajprije na sjevernom Jadranu i u gorju gdje će kiša biti češća, ali povremeno će je biti u većem dijelu zemlje. Na kopnu slab vjetar, a uz obalu umjereno, lokalno i jako jugo. Prijepodne toplije, a poslijepodne malo svježije u odnosu na jučer – uglavnom između 12 i 17 stupnjeva.

Utorak razvedravanje, u srijedu pretežno sunčano, ali već od četvrtka opet porast naoblake, za vikend i povremena kiša. U početku bez vjetra, a onda od srijede opet južina, u petak ponegdje i jaka, a uzvjetar južnog smjera će biti toplije, osobito sredinom tjedna kada će temperatura u većini predjela biti oko 20 stupnjeva.

I na Jadranu utorak povratak sunčana vremena, a još malo kiše moguće je tek ponegdje u Dalmaciji. U srijedu još vedrije, a onda u drugom dijelu tjedna jača južina uz koju će opet više oblaka, za vikend i povremene kiše ili pljuskova.

Više s weba

Pročitajte još

Image
VREMENSKE (NE)PRILIKE

Subota pretežno sunčana: Lokalni pljuskovi mogući u Slavoniji i Dalmaciji, a uz obalu bura

Više s weba