'plod fikcije i mašte'

'Vrkić je opsjednut Glavašem! Tužit ćemo ga za klevetu'

10.2.2014. u 16:08/ RTL/Hina

Zamjenik predsjednika HDSSB-a Krešimir Bubalo kazao je kako je Ivica Vrkić opsjednut Branimirom Glavašem i da se radi o 'poremećaju'.

Nakon što je jutros gradonačelnik Osijeka IvicaVrkić optužio BranimiraGlavaša da iz Mostara priprema 'kaos u Osijeku' prema bosanskom scenariju, glasnogovornik HDSSB-a Karlo Šatvar izjavio je na konferenciji medije kako se čuo s Glavašem.

"Pročitao sam mu 'pamflet', nakon čega je Glavaš odlučio preko svojih odvjetnika, koji imaju njegovu punomoć, tužiti Vrkića za klevetu i naknadu štete. Tužbu će podići i sama stranka zbog Vrkićeve tvrdnje da su prostori stranke u Glavaševu vlasništvu", pojasnio je.

Zamjenik predsjednika HDSSB-a Krešimir Bubalo kazao je kako je Vrkić opsjednut Glavašem i da se radi o 'poremećaju'. Javno ga je pozvao da objasni svoje skupe BMW automobile početkom sedamdesetih, kao i vezu svoje obitelji s Damirom Handanovićem zvanim Prcko koji je osumnjičen kao naručitelj dvostrukog ubojstva u Osijeku.

Bubalo tvrdi da je Vrkić nervozan jer je njegova obitelj pod istragom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što je Vrkić danas naveo je plod mašte i fikcije", dodao je Bubalo.

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Image
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Jutros je grad osvanuo preplavljen naljepnicama koje blate Vrkića. Ranije su bili i grafiti, plakati, leci koji su se ostavljali na vjetrobranskim staklima, poštanskim sandučićima

Upravo se čita

Image
božićni sajam

Vikend advent inspekcija Danasa. Provjerili smo cijene i ponudu adventa u Beču

Iako su naljepnice obljepljene i na ulaz zgrade u kojoj se nalazi HDSSB, predstavnici te stranke ustvrdili su da ne znaju o čemu Vrkić govori, te da njihova stranka ima pametnijeg posla nego dijeliti letke.

Predsjednik stranke Vladimir Šišljagić poručio je Vrkiću da ako ima informacije o tome da netko prosvjedima poput onima u Bosni namjerava rušiti ustavno-pravni poredak RH, o tome treba izvijestiti DORH. I sam je pozvao DORH da preispita Vrkićeve navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image

Prosvjed ispred KBC Osijek zbog uvođenja covid potvrda

Više s weba