sunčano, suho i vruće

Vrućina i sparina ne jenjavaju: Spremite se na preznojavanje!

Image

I u petak se očekuje vrlo nestabilno vrijeme koje bi moglo donijeti pokoji pljusak, ali i sparinu koja će dodatno pojačavati osjećaj topline.

5.7.2012. u 8:06/ K.T. | meteo-info

Današnji će dan u unutrašnjosti zemlje te na sjevernom Jadranu biti djelomice do pretežno sunčan, vruć i nestabilan, a u drugom dijelu dana mjestimice su mogući pljuskovi praćeni grmljavinom, ponajprije u Slavoniji te središnjim i sjeverozapadnim područjima, piše meteo-info.

Na srednjem i južnom Jadranu i dalje sunčano, suho i vruće. Vjetar će uglavnom biti slab, na kopnu većinom s juga, a na Jadranu jugozapadnjak i jugo.

Unutrašnjost zemlje budila se uz temperature od 16 do 23 Celzijevih stupnjeva, obala i otoci od 23 do 28, dok će se dnevni maksimalci kretati od 26 do 35 stupnjeva na kopnu te između 31 i 35 na Jadranu, u zaleđu Dalmacije moguće i do 38 Celzijevaca. Temperature mora od 24 do 28 stupnjeva.

I u petak se očekuje vrlo nestabilno vrijeme koje bi moglo  donijeti pokoji pljusak, ali i sparinu koja će dodatno pojačavati osjećaj topline.

Aktualnu vremensku prognozu možete pratiti i ovdje.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Todorić ostao dužan Bogu i vragu: i splitska župa, samostan u Dubrovniku, franjevci i dominikaci morat će u Lex Agrokor nagodbu

Više s weba