Recept za savršen odmor

Zabranjeni spot opet reklamira Hrvatsku

27.6.2012. u 9:47/ S.K.

Hrvatska turistička zajednica izabrala je spotove za reklamu Lijepe Naše, a među 'odabranima' našao se i kontroverzni video 'Recept za savršen odmor' koji je Jadranka Kosor svojevremeno cenzurirala.

Hrvatska turistička zajednica u ovoj godini planira potrošiti gotovo 69 milijuna kuna za promociju hrvatskog turizma u zemlji i inozemstvu.

Hrvatske ljepote najviše će se prikazivati u spotu Oda radosti, u kojem Ana Rucner izvodi Beethovenovu9. simfoniju.No neće se Hrvatska predstavljati samo jednim spotom jer je  HTZ iz naftalina izvukla i stare reklamne spotove pa će se također moći vidjeti i reklame iz prethodnih sezona poput Brojevi, Recept za savršen odmor, Mediteran kakav je nekad bio i Spot dobrodošlice.

Zanimljivo je kako je odabran i spot Recept za savršen odmor, koji je 2010. godine dignuo javnost na noge. Naime, buru reakcija izazvao je krupni plan stražnjice, koji je kasnije, na inicijativu ženskih udruga, ali i tadašnje premijerke Jadranke Kosor, izbačen iz spota. U takvoj verziji reklamirat  će se i sada.

Reklame koje promoviraju Hrvatsku kao turističku destinaciju prikazuju se na televizijama u Njemačkoj, Češkoj, Austriji, Nizozemskoj, Rusiji, Poljskoj, ali i u sklopu globalnog televizijskog oglašavanja na BBC-ju, CNN-u, Worldu, Eurosportu te Euronewsu.

Više s weba

Pročitajte još

Image
traže se sezonci!

Za posao kuhara nudi se i 35 tisuća kuna, nekima puno, a nekima malo: 'Posao je dinamičan i stresan..'

Više s weba