ŠOKANTAN ODGOVOR

Brazilci htjeli rezervirati apartman u Zadru, vlasnik poručio: 'Ne primamo gejeve'

Image
Foto: Booking.com/Twitter

Svidjeli su im se Apartmani Identity u Zadru, koji su na Booking.com odlično ocijenjeni.

7.8.2018. u 18:08/ Vijesti.hr

Radiolog iz Sao Paola Fabiano Vallim poželio je ove godine sa svojim suprugom ljetovati u Hrvatskoj te je preko portala Booking.com pokušao rezervirati smještaj na Jadranu. Od iznajmljivača iz Zadra dobio je šokantan homofobni odgovor.

"Planirali smo svoj godišnji odmor i ove godine želimo posjetiti Portugal, Hrvatsku i Grčku. U Hrvatskoj želimo posjetiti Dubrovnik, Split i Zadar", rekao je Vallim za Index.

Svidjeli su im se Apartmani Identity u Zadru, koji su na Booking.com odlično ocijenjeni, te je Vallim tamo odlučio rezervirati smještaj za sebe i svog supruga, naglasivši da žele sobu s bračnim krevetom.

“Na moje iznenađenje, kada sam rezervirao smještaj, odgovorio mi je iznajmljivač Tomislav Gospić i odbio nas ugostiti", kaže Vallim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odbijeni ste. Ne primamo gejeve. Otkažite svoju rezervaciju", kratko je brazilskom turistu napisao Gospić.

Upravo se čita

Image
božićni sajam

Vikend advent inspekcija Danasa. Provjerili smo cijene i ponudu adventa u Beču

"Buljio sam u laptop i nisam mogao vjerovati u ono što čitam. Bio je to homofobni napad riječima. Osjetila se agresivnost u tim riječima", rekao je Vallim i dodao kako mu je drago što u Hrvatskoj ima ljudi kojima smeta takva homofobna diskriminacija.

Napomenuo je da je zajedno sa svojim suprugom, koji je također liječnik, devet godina i da tako nešto još nikad kao turisti nisu doživjeli. Vallim kaže da je potresen ovakvim tretmanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vallim se odlučio požaliti servisu Booking.com na ponašanje iznajmljivača Gospića, no još nije dobio odgovor od njih, a javio se i Zagreb Prideu, koji je također apelirao na Booking.com da reagira na ovaj homofobni incident.

Više s weba

Pročitajte još

Image
aramis naglić u akciji

Iskusni motociklist iskušao hrvatsku buru i - pao: 'Ovaj vjetar je nešto najgore što sam ikad osjetio'

Više s weba