kulminiralo tučom

Cirkus na svadbi: svatovi se potukli jer je mladenka zadržala svoje prezime, svekar ju nazvao ku*vom

Image
Foto: Thinkstock

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo sveopćom tučom gostiju

14.10.2016. u 13:59/ Vijesti.hr

Dok je u bijelom svijetu odavno normalno da mladenci skoče padobranom i zavjetuju se na zajednički život, ili da obitelji prihvaćaju istospolne brakove, u Leskovcu je došlo do tuče svatova.

Razlog? Mladenka je odlučila, pored suprugova, zadržati i svoje prezime.

Kako saznaje Jugmedia, 'nesretni' indicent među svatovima se dogodio prije nekoliko tjedana u restoranu nakon što je mladenka matičaru priopćila da zadržava svoje prezime, i na njega dodaje suprugovo.

Kako su rekli zaposleni u Matičnoj službi, u posljednjih godinu dana, svega 20 posto djevojaka se nakon braka odlučio zadržati svoje prezime ili na njega doda i suprugovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kur*o!" začulo se nakon mladenkine odluke iz dubine sale, a t pogrdnu riječ izgovorio je osobno njezin svekar.

Po riječima glazbenika koji su zabavljali goste, na zabavi više ništa nije bilo isto.

Upravo se čita

Image
DRUŠTVENA ODGOVORNOST

Tommy neće prodavati pirotehniku: 'Uzrokuje štetne posljedice za ljude i životinje'

"Nakon toga su se posvađale i prijateljice. Koliko je bilo neugodno, toliko je bilo i smiješno jer je riječ o uglednim gradskim obiteljima. Obje imaju pedigre uspješnih leskovačkih privrednika", ispričali su glazbenici.

O ovom nezabilježenom incidentu danima se 'predaju' i nadograđuju priče po kuloarima, ali B92 donosi svjedočenja očevica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: 'Glupa kur*o!' ova joj je odgovorila: 'A što sam glupa?' nakon čega je nastao opšti smijeh u dvorani", prepričava basist iz benda, a njegovu priču do posljednjeg slova potvrđuju i konobari, ali i neki od svatova. 

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo sveopćom tučom gostiju, pa je slavlje dvoje mladih zaljubljenih ljudi nasilno završilo.

Više s weba

Pročitajte još

Image
prve asocijacije na zemlje

Informacije su ljepota: doznajte po čemu je Hrvatska najbolja u svijetu

Više s weba