ostali bez riječi

Gej ljubavnici zgroženi i šokirani nakon otkrića da su zapravo - braća!

22.5.2015. u 14:24/ RTL

Shvatili su da dijele istu majku tek kad su Leejeva obitelj i prijatelji upoznali njegovu novu ljubav i primjetili nevjerojatnu sličnost između Paula i bivšeg supruga njegove majke

Dva homoseksualna muškarca upoznali su se preko interneta, kasnije započeli i fizičku vezu, da bi se u showu Jeremyja Kylea šokirali jer su doznali da su zapravo braća!

Paul i Lee su se dopisivali pune dvije godine prije nego što su se prvi put našli uživo, a od početka njihove fizičke veze također je prošlo nekoliko godina, piše Daily Mail.

Počeli su sumnjati da dijele istu majku tek kad su Leejeva obitelj i prijatelji upoznali njegovu novu ljubav i primijetili nevjerojatnu sličnost između Paula i bivšeg supruga njegove majke, Rona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica su pristali pojaviti se uživo u showu gdje je dogovoreno objavljivanje rezultata DNK testa koji je, na njihovu žalost, pokazao da ipak dijele istu krv.

Kada su doznali nemilu vijest, ostali su šokirani te su samo sjedili u studiju 20 sekundi bez riječi - zroženi i zgađeni.

Upravo se čita

Image
dijelovi MiG-a 21

FOTO MORH objavio fotografije ostataka srušenog MiG-a. Olupine prevezene u Zagreb

Njih se dvojica nisu nikad ranije upoznali. Paul je dan na posvajanje sa samo 18 mjeseci, a Ena, njihova majka, tek je kasnije rodila Leeja.

"Kada sam prvi put vidjela Paula, prvo što sam pomislila je kako užasno liči na Rona, mog bivšeg supruga. Ispada da mi je Paul sin i bila bi jako sretna kad bi ga mogla pobliže upoznati", kazala je Ena, majka 'nesretnog para'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ PERA REPORTERA

Ružica Đukić: 'Oni koji nemaju oslonac, u nama vide ruke koje će ih voditi dok su im koraci slabi'

Više s weba