GLOVER I SAVAGE

Glumački velikani iz Hollywooda stigli u Zagreb na tretmane koji u SAD-u ne postoje: 'Ovdje radite umjetnost'...

30.8.2022. u 21:30/ Maja Oštro Flis

Glumački velikani Danny Glover i John Savage posljednji su u nizu koji su stigli u Hrvatsku, ali ne i jedini koji su stigli zbog medicinskih zahvata

Iz Hollywooda su u Hrvatsku na tretmane uljepšavanja stigli glumački velikani Danny Glover i John Savage. Već su nekoliko dana u glavnom gradu kako bi odradili estetske tretmane.

"Jako sam uzbuđen što sam ovdje, jer mi je ovo prvi posjet vašoj zemlji. Nadam se da će mi liječnik pomoći koliko god je moguće", rekao je Danny Glover.

"Dobro je, dobro", poručuje John Savage, legenda kultnog "Lovca na Jelene", osvježava se tretmanima, operacijom je riješio problem i s očima . Našom zemljom je fasciniran.

"Promatram arhitekturu, učim o vašoj povijesti, što više vremena uživam u šetnjama, uživam u tišini s prijateljima, ispijam capuccino. Stvarno sam zadivljen", rekao je Savage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu u Hrvatsku došli zbog cijena tretmana- nego jer ti tretmani u Americi ne postoje. Nisu ni prvi, a ni zadnji koji su posjetili doktora Kaliternu baš zbog tretmana s matičnim stanicama. Neki su htjeli da njihov posjet Zagrebu ostaje tajna.

"Radi se jedna sistemska primjena sredstava za čišćenje krvi, infuzija, stavljali smo im lasere na glavu koji stimuliraju mozak i matične stanice u venama cijeli organizam obnove 10 do 15 godina", kaže Dinko Kaliterna, dermatovenerolog.

Upravo se čita

Image
pratite na rtl-u

RTL DANAS OD 19 SATI! Hrvatska je u Schengenu, pričamo s glavnim ravnateljem policije

Image
NE SKIDA OSMIJEH

Danny Glover s novom djevojkom posjetio Hrvatsku? Poznati glumac šeta Zagrebom

Image
NE SKIDA OSMIJEH

Danny Glover s novom djevojkom posjetio Hrvatsku? Poznati glumac šeta Zagrebom

"Više od ičega, osjećam se privilegiranim što mogu posjetiti razna mjesta na svijetu. I što mogu na razne načine poboljšati svoje zdravlje, da se osjećam dobro u svom tijelu. Super je što sam ovdje, i baš sam sretan zbog toga", rekao je Danny Glover

"Ovdje radite umjetnost, kreativan posao i divni su ljudi. Ovo je stvarno dar, prvo sam riješio problem s očima, sada i s tijelom", kazao je John Savage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji su u nizu, ali nisu jedini: prije njih Hrvatsku su, zbog raznih medicinskih zahvata posjetili i glumac Tim Roth, Ivana Trump, Armand Assante i mnogi drugi. Medicinski i zdravstveni turizam u Hrvatskoj je u usponu.

"Očekujemo da će netko iz vlade, turističkih zajednica prepoznati, i dati nam vjetar u leđa, da budemo prepoznati kao meka svjetskog zdravstvenog turizma", dodao je Kaliterna.

Holivudske ambasadore već imamo - uljepšani i svježi još će nekoliko dana boraviti u Zagrebu, a onda kreću na odmor - put obale.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ PERA REPORTERA

Ružica Đukić: 'Oni koji nemaju oslonac, u nama vide ruke koje će ih voditi dok su im koraci slabi'

Više s weba