Najviše 'pongaju' brucoši i maturanti

Hit aplikacija Pongo: 'U historyju sam dečku vidjela gej porniće, cijeli svijet mi se srušio'

Image

Ogovaranje

Foto: Thinkstockphotos

U moru raznih aplikacija uvijek je dobro naići na onu koja nam može pomoći da izbacimo apsolutno sve iz sebe i s drugima podijelimo svoj problem

30.9.2016. u 14:12/ Vijesti.hr

Upravo su takvu aplikaciju osmislili FER-ovci Bojan Pavić i njegov brat Davor te omogućili svima da anonimno otkriju sve ono što ih muči, piše MojFaks.

Svi ženski i tinejdžerski časopisi imaju rubriku s pitanjima za psihijatra ili nekog lifestyle stručnjaka koja je redovito najčitanija u cijelom časopisu. Upravo po tom principu funkcionira i aplikacija Pongo koju je kreirao 30-godišnji Bojan Pavić, bivši student zagrebačkog FER-a i njegov 24-godišnji brat Davor, također s diplomom istog fakulteta.

Da biste ispričali ono što vas trenutno muči na Pongu potrebno ga je instalirati, izabrati nadimak i "raspaliti" po svemu što vam stvara tegobe. Bez obzira na to radi li se o fakultetu, problemu s dečkom, napornom cimeru ili o nečem trećem – sve to možete podijeliti s drugim korisnicima aplikacije.

Za teme o kojima je nemoguće otvoreno pričati tu je Pongo

Bojan kaže da postoji cijeli niz životnih situacija i tema o kojima je jednostavno nemoguće otvoreno pričati, a komunikacija pod nadimkom omogućuje iskren razgovor o svim temama. Tako je i došao do ideje za izradu Ponga. Osim toga, aplikacija povezuje ljude sličnih interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slična aplikacija u svijetu već postoji i zove se Whisper, a o usporedbi te dvije aplikacije Bojan spremno odgovara:

https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/s1.jpg/4763360/alternates/FREE_780/s1.jpg
https://www.mojfaks.com/uploads/images/content/292980826013770.jpg

"Whisper je u sličnoj kategoriji aplikacija kao i Pongo, no s potpuno drugačijim pristupom. Whisper je zasnovan na puno površnijoj interakciji s kratkim i površnim jednosmjernim ispovijestima. Na Pongu korisnici s druge strane uistinu vode prave razgovore o pitanjima i temama koje dijele, i to na puno sadržajniji i dublji način."

Upravo se čita

Image
RIZIČAN POTEZ

Iranka nastupila bez hidžaba: Snimka uplakanog brata obišla svijet, vlasti joj zaprijetile

Najviše "pongaju" brucoši i maturanti

Osobe koje su totalno poludjele za Pongom su maturanti i brucoši što pokazuje da ljudima uistinu treba ispušni ventil, a aplikacijom skroz dominiraju djevojke pa su često na repertoaru modne i make-up teme.

K tome, broj korisnika raste iz dana u dan, a Pongo se našao u top 10 aplikacija na hrvatskome app store-u u kategoriji društvenih mreža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://www.mojfaks.com/uploads/images/content/120501294605209.jpg

Sudeći prema svemu navedenome, može se reći da će ova aplikacija olakšati život i psihičko stanje mnogima, preuzeti je možete ovdje.

Više s weba

Pročitajte još

Image
zamjena za ISS

Zvuči li selo na Mjesecu kao znanstvena fantastika? Ono bi moglo postati stvarnost

Više s weba