napeto na maksimiru

Hrvatska i Španjolska uzrokovale razdor među gibonima u zagrebačkom Zoološkom vrtu

Image

Giboni

Foto: Porsus komunikacije

Kent je izabrao kutiju sa Španjolskom, a njegova partnerica i kćeri onu s hrvatskom zastavom

15.11.2018. u 15:59/ Vijesti.hr

Dok su na stadionu s druge strane Maksimirske ceste u tijeku posljednje pripreme za večerašnji sraz reprezentacija Hrvatske i Španjolske u Ligi nacija, u Zoološkom vrtu grada Zagreba je napeto.

Prognoziranje pobjednika utakmice unijelo je razdor u obitelj gibona. Kent je izabrao kutiju sa Španjolskom, a njegova partnerica i kćeri onu s hrvatskom zastavom.

Image

Španjolski navijači stigli u Zagreb: Vesela družina dobila je i poklone na tržnici Dolac

Fotogalerija
Image

Španjolski navijači stigli u Zagreb: Vesela družina dobila je i poklone na tržnici Dolac

Fotogalerija

"Kent rijetko griješi, ali ovaj put vjerujemo ženskoj intuiciji. Kulička te kćeri Fiona i Salvadora složne su oko pobjede Vatrenih. Fiona već dulje vrijeme tati želi oduzeti prognostičarsku palicu, a Salvadori je ime nadjenuo Yuri Cortez, fotoreporter Agence France-Presse kojeg su naši reprezentativci srušili slaveći ulazak u završnicu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Vjerujemo zato da su cure točno nanjušile da će večeras slaviti aktualni doprvaci svijeta“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Kako bi posjetitelje potaknuo da idućih dana srcem budu uz Vatrene, Zoološki vrt grada Zagreba do nedjelje omogućuje popust od pet kuna na ulaznice svima koji u Vrt dođu s nekim obilježjem hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
U SMRT ODVEO CIJELU OBITELJ

Nadamo se da nakon što pogledate ovaj video više nikad nećete divljati za volanom!

Više s weba