ideja zagrepčana

Hrvatski proizvod hit u svijetu: plišana Gospa kao nastavak popularne biblijske igre 'Na putu s Marijom, majk...

21.9.2017. u 11:40/ Vijesti.hr

Ideja za izradu došla im je prije desetak godina, kada su njihova najmlađa djeca poželjela uz sebe imati Blaženu Djevicu Mariju

Bračni par iz Zagreba osmislio je plišanu igračku kako bi udovoljili svojoj djeci i sebi, no nisu se nedali da će ista postati hit u svijetu, piše Jutarnji.

Robert Rukavina i supruga Nada, oboje 41-godišnjaci su, naime, u skladu s njihovim vjerskim uvjerenjima napravili plišanu Gospu, a upite za tu igračku dobivaju iz Irske, Amerike i Australije.

Ideja za izradu došla im je prije desetak godina, kada su njihova najmlađa djeca poželjela uz sebe imati Blaženu Djevicu Mariju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve što smo tada imali u kući, bilo je od gipsa, drveta ili plastike, a prvo smo takvu igračku počeli tražiti po svetištima. Kada je nismo uspjeli pronaći, odlučili smo je napraviti sami", priča bračni par.

Njihova plišana Gospa se, očigledno, ne može razbiti, pa je kao takva prilagođena najmlađem uzrastu.

Upravo se čita

Image
tinejdžeri na mrežama

Zašto se vrijeme na društvenim mrežama dovodi u vezu s depresijom i manjkom socijalnih vještina?

Gospodin Rukavina izjavio je za Jutarnji kako je vjerovao da bi interes za plišanu Gospu mogao biti velik jer, kako kaže, zaista ima mnogo roditelja u svijetu koji odmalena žele odgajati djecu u vjeri i upoznati ih s Nebeskom Majkom.

Također, plišana Gospa došla je kao nastavak vrlo popularne biblijske igre "Na putu s Marijom, majkom Isusovom", koja je isto tako nastala u Robertovoj obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plišana Gospa visoka je 30 centimetara, stoji 135 kuna, a može se kupiti u svim prodavaonicama Verbuma ili naručiti na mail adresi info.naruro@gmail.com.

Cijeli tekst o plišanoj Gospi pročitajte OVDJE.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZ PERA REPORTERA

Ružica Đukić: 'Oni koji nemaju oslonac, u nama vide ruke koje će ih voditi dok su im koraci slabi'

Više s weba