Iz Južne Koreje

Ima 30 milijuna pratitelja i kupila je kuću za 8 milijuna dolara. A samo joj je šest godina

Image
Foto: Pixabay

Boram ima dva kanala na YouTubeu kanal posvećen recenzijama igračaka te video blog

28.7.2019. u 17:48/ Hina

Šestogodišnja južnokorejska zvijezda YouTubea, Boram, koja ima oko 30 milijuna pratitelja, kupila je zgradu u elitnom predgrađu Seula u vrijednosti od osam milijuna dolara.

Boram je zgradu u popularnom predgrađu Gangnam u Seulu kupila ranije ove godine putem tvrtke obitelji Boram koju su osnovali njezini roditelji, navedeno je u javnim podacima o registriranim nekretninama.

Boram ima dva kanala na YouTubeu na kojima objavljuje sadržaje - kanal posvećen recenzijama igračaka s 13,6 milijuna pratitelja, te video blog kanal s 17,6 milijuna.

U jednom od najpopularnijih videa, koji je privukao preko 376 milijuna pregleda, Boram priprema instant tjesteninu koristeći dječju kuhinju te ih potom entuzijastično jede pred kamerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, njezine pojedine objave izazvale su kritike u Južnoj Koreji zbog vrijednosti koje promovira.

Organizacija Save the Children 2017. godine primila je pritužbe građana Južne Koreje koji su bili zabrinuti da njezine objave štete emotivnom i etičkom razvoju mladih pratitelja.

Upravo se čita

Image
NAŠ KAPETAN

Luka Modrić nakon prolaska u osminu finala: 'Svi živimo za ovo'

Posebno su bili zabrinuti zbog odglumljenog videa u kojemu Boram krade novac iz novčanika svog oca te onih u kojima se čini da vozi automobil, rekao je za CNN voditelj odjela organizacije Koh Woohhyun.

Organizacija je njezine objave prijavila policiji, a obiteljski sud u Seulu odredio je roditeljima pohađanje tečaja savjetovanja osmišljenog za sprječavanje zlostavljanja djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti videozapisi kasnije su uklonjeni, rekao je Koh.

Prema popisu Forbesa, prošle je godina na YouTubeu najviše zaradio sedmogodišnji Ryan Kaji, Amerikanac koji stoji iza kanala Ryan ToysReview na kojemu ima preko 20 milijuna pratitelja. Procjenjuje se kako je od kanala 2018. zaradio oko 22 milijuna dolara.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Hit na Facebooku

Probajte se ne nasmijati na dosjetljivi odgovor školarca na matematički zadatak

Više s weba