'besprijekoran i nakon 20 godina'

VIDEO Pahor prodaje Renault 4 u dobrotvorne svrhe. Objavio oglas, snimljen u vožnji

Image
Foto: Instagram Borut Pahor

'Ovaj auto imam više od 20 godina, nikada me nije ostavio na cesti, i to je neka vrsta simboličnog poklona, ​​posebno sada za djecu koja se bore s rakom. Također sam radio s njima više od 20 godina i tu je dio ove priče. Sve ovo vrijeme radio sam s malim pacijentima, herojima, koji se bore s rakom i njima će sav novac od prodaje ovog automobila', rekao je

31.1.2023. u 12:46/ Danas.hr

Bivši predsjednik Slovenije koji nešto više od mjesec dana nije na toj poziciji, i dalje vlada društvenim mrežama.

Borut Pahor je na Instagramu objavio da prodaje stari Renault 4, ali da će sav novac dati za djecu oboljelu od raka.

"Dugo sam tražio takav auto i konačno sam ga našao u Portorožu kod jedne starije gospođe. Odabrao sam ovaj auto jer je gospođa rekla da kad pada kiša ostavi auto u garaži i ide autobusom na posao. Imala je ovaj auto deset godina i već sam 2001. znao da će ovako izgledati još 20 godina. I dan danas je takav - besprijekoran, nikada se ništa nije pokvarilo, a tko ga kupi, kupi će jako dobar auto", govori Pahor.

Objašnjava sve tehničke stvari koje ima Renault 4.

"Ovaj auto imam više od 20 godina, nikada me nije ostavio na cesti, i to je neka vrsta simboličnog poklona, ​​posebno sada za djecu koja se bore s rakom. Također sam radio s njima više od 20 godina i tu je dio ove priče. Sve ovo vrijeme radio sam s malim pacijentima, herojima, koji se bore s rakom i njima će sav novac od prodaje ovog automobila", zaključuje bivši predsjednik.

Dodajmo da Pahora na Instagramu prati oko 136 tisuća ljudi, što je za 100 tisuća više nego li ima sadašnji hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Pogledajte bivšeg predsjednika Pahora i njegov Renault 4:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
STADIONI SVIJETA

Srpski prvoligaš ima jedan od najčudnijih stadiona na svijetu: Izgradili su ga na bizarnom mjestu

Više s weba