nestvarno!

Milijarder i supruga lagali da rade u motelu kako bi preko reda dobili Covid cjepivo!

Image
Foto: AP Images

"Ogorčeni smo ovakvom sebičnošću koja stavlja u rizik naše najstarije i najranjivije skupine"

26.1.2021. u 13:40/ Vijesti.hr

Direktor kockarnice čija se vrijednost procjenjuje na gotovo dvije milijarde dolara (1,6 milijardi funti) morao je dati otkaz nakon što su on i njegova supruga optuženi za zavaravanje vlasti kako bi preko reda dobili Covid-cjepivo, prenosi BBC.

Rod Baker iz Great Canadian Gaming kockarnice i njegova supruga Ekaterina otputovali su na udaljeni sjeverni teritorij Yukona po cjepivo. Podaci pokazuju da regija, u kojoj žive mnogi autohtoni stanovnici, ima bržu stopu cijepljenja nego ostatak Kanade. Predstavili su se kao radnici motela. Za to se saznalo tek nakon što su prošlog tjedna zatražili da ih odvezu u zračnu luku odmah nakon cijepljenja u maloj zajednici Beaver Creek, na granici s američkom saveznom državom Aljaska.

Image
APSURDNA ODLUKA

U Zagrebu postoji Dom zdravlja MUP-a. No, policajci na sistematske idu privatniku, a država to plaća više od 6 milijuna kn

Image
APSURDNA ODLUKA

U Zagrebu postoji Dom zdravlja MUP-a. No, policajci na sistematske idu privatniku, a država to plaća više od 6 milijuna kn

"Ogorčen sam ovim sebičnim ponašanjem", rekli su iz lokalne zajednice Yukona.  

Iz zajednice je i Angela Demit, a napisala je na svojoj Facebook stranici: "Duboko smo zabrinuti postupcima pojedinaca koji stavljaju u rizik starije i ranjive ljude zbog svoje sebičnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gospodin Baker i njegova supruga također su kasnije kažnjeni zbog toga što se nisu izolirali 14 dana nakon dolaska u Yukon iz grada Vancouvera.

Više s weba

Pročitajte još

Image

Užasno glupi vicevi od kojih ćete dobiti upalu smjehuljka, ali samo ako imate specifičan smisao za humor

Više s weba