Doznajte o čemu se radi

Nova velika promjena u popularnoj aplikaciji: WhatsApp će vas blokirati ako ne pristanete, a evo i kada

Image
Foto: Pixabay

Nakon ovog datuma morat ćete prihvatiti nove uvjete da biste nastavili koristiti WhatsApp ili svoj račun uvijek možete izbrisati

8.12.2020. u 14:02/ RTL.HR

Čini se da WhatsApp u idućim mjesecima priprema promjenu svojih uvjeta i odredbi, a oni koji se ne slažu mogu biti blokirani u popularnoj aplikaciji za ''chat''.

Vijesti o ovom ažuriranju izvorno su stigle putem tima WABetainfo koji je uočio i podijelio snimke zaslona nadolazeće promjene koja sugerira da će one stupiti na snagu od veljače iduće godine.

Obavijest WhatsAppa glasila je: "Dodirom na 'pristajem', prihvaćate nove uvjete koji stupaju na snagu 8. veljače 2021.", piše Express.

"Nakon ovog datuma morat ćete prihvatiti nove uvjete da biste nastavili koristiti WhatsApp ili svoj račun uvijek možete izbrisati", prenosi Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo je vjerojatno da će većina korisnika htjeti izbrisati svoj račun. Uostalom, WhatsApp je i dalje najpopularnija aplikacija za dopisivanje na planeti. Naime, ova tvrtka koja je u vlasništvu Facebooka, nedavno je objavila da se na toj platformi svakodnevno šalje oko 100 milijardi poruka.

Službene reakcije o tome što točno promjene znače za korisnike, iz te tvrtke nema.

Upravo se čita

Image
grč u želudcu

Pitali smo Petrinjce što ih muči, a onda ista pitanja postavili i ministrima

Međutim, WhatsApp je potvrdio da se svi korisnici moraju složiti s novim uvjetima do 8. veljače 2021. ako žele nastaviti koristiti WhatsApp.

WhatsApp je nedavno iznio planove za više interakcije s tvrtkama, odnosno više interakcije između privatnih korisnika i tvrtki izravno putem aplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoje i planovi za omogućavanje korisnicima da kupuju proizvode izravno iz aplikacije, a istraživanje te tvrtke pokazalo je da korisnici preferiraju kontaktirati s tvrtkama radi pomoći o informacijama te da će tako prije kupiti proizvod.

Nedavo je WhatsApp uveo još jednu veliku promjenu, a to je interaktivna pozadina zaslona, koja omogućuje postavljanje jedinstvenog izgleda chata sa svim najvažnijim korisnikovim kontaktima.

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novo otkriće

Smrznuto nije nužno loše: smrznuto voće i povrće može imati više vitamina i korisnih tvari nego navodno svježe

Više s weba