NEOBIČNO

Otkriće u koferu šokiralo policajce: 'Stvarno je čudno da je bila živa'

Image
Foto: Screenshot Twitter TSA

Unatoč tome što se svakodnevno bave svime i svačim, od neovlaštenog vatrenog oružja do nezakonitog umaka od brusnica, "rijetkost je otkriti živu životinju u predanoj torbi", rekla je. Srećom, mačak nije pokušao pobjeći kad su otvorili kutiju

24.11.2022. u 11:38/ Danas.hr

Da ljudi svašta nose u avione nije ništa novo. No ovoga, puta bilo je dosta drugačije od onog na što su i carinici u zračnim lukama naviknuti.

Kako piše CNN u kovčegu koji je trebao ići iz New Yorka do Orlanda prolazio je kroz rendgenski aparat, a službenici TSA (Putna Sigurnosna Agencija) u jednom su pronašli boce, vinske čaše, japanke i obris mačke u prirodnoj veličini.

Ono što je bilo zapanjujuće je da je obris mačke ustvari bila prava mačka. Riđa, živa i očito neozlijeđena iako je nekoliko sati bila u kovčegu, piše CNN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policajci su bili šokirani", rekla je glasnogovornica TSA, Lisa Farbstein.

Unatoč tome što se svakodnevno bave svime i svačim, od neovlaštenog vatrenog oružja do umaka od brusnica, "rijetkost je otkriti živu životinju u torbi", rekla je. Srećom, mačak nije pokušao pobjeći kad su otvorili kovčeg.

Upravo se čita

Image
Pronašli fragmente

Znanstvenici otkrili na Grenlandu DNK star 2 milijuna godina: 'Mislili smo da to nije moguće'

Putnik, koji je putovao zrakoplovom Delta Air Lines, pozvan je da dođe i objasni to što se pronašlo u njegovoj prtljagi te je rekao da "to nije njegova mačka, nego da je pripadala nekom drugom u kućanstvu", rekao je Farbstein.

Objasnili su da se mačka sama ušuljala u kofer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Iskoristili prirodu

Street art otišao korak dalje: ovako izgledaju obični zidovi u Zagrebu kroz oko uličnih umjetnika

Više s weba