Slika govori tisuću riječi

RTL Vrijeme nagrađuje: pokrenuli smo veliki fotonatječaj i tražimo vašu pomoć pri odabiru pobjednika

Image
Foto: Vijesti.hr

Prošlo je godinu dana otkad smo pokrenuli veliku akciju prikupljanja fotografija za RTL Vrijeme. Odlučili smo nagraditi sudionike natječaja, pomozite nam odlučiti o pobjedniku

22.11.2016. u 12:11/ Vijesti.hr

Nakon godinu dana prikupljanja fotografija za RTL-ovu vremensku prognozu, odlučili smo nagraditi vjernost i trud svih sudionika i pokrenuti fotonatječaj kojim ćemo izabrati godišnjeg pobjednika natječaja. 

Prije godinu dana RTL-ov meteorološki duo Dunja Mazzocco Drvar i Nikola Vikić-Topić u suradnji s RTL-ovim digitalnim timom pokrenuli su akciju koja je još jednom spojila digitalni svijet s televizijom. U izradu vremenske prognoze uključili smo gledatelje pozivajući ih na slanje fotografija koje će koristiti u samom emisiji. 

Na našu veliku radost gledatelji su poziv objeručke prihvatili pa smo tako u 12 mjeseci prikupili preko 7000 fotografija od 233 fotografa. 

Zahvaljujući svima vama koji su u ovom natječaju sudjelovali, RTL-ova vremenska prognoza dobila je nešto što druge vremenske prognoze nemaju - gledatelje kao aktivne sudionike emisije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu smo priču odlučili zaokružiti godišnjim fotonatječajem u kojem sudjeluju svi dosadašnji mjesečni pobjednici. Natječaj počinje 22. studenog 2016., a trajat će do 5. prosinca 2016. U navedenom razdoblju fotografije će pregledavati i ocjenjivati RTL-ov stručni žiri. 

U ocjenjivanju će još jednom sudjelovati i naši gledatelji i čitatelji koji će svojim lajkovima pokazati tko bi prema njima trebao osvojiti glavnu nagradu, digitalni fotoaparat Canon EOS 1300D koji nam je omogućila anigota.hr 

Upravo se čita

Image
ZA POVIJEST

Livaković obranama ušao među odabrano društvo: Poput njega samo Portugalac i jedan Vatreni

(Foto: anigota.hr) 

Pobjednika natječaja proglasit ćemo 6. prosinca 2016. godine, a u međuvremenu lajkate svoje favorite jer možda vaš glas bude odlučujući u odabiru godišnjeg pobjednika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više informacija pronađite na Facebook stranici RTL Vrijeme
Nagradu omogućuje web trgovina anigota.hr 

Više s weba

Pročitajte još

Image
HDZ+HNS

Izašao novi 'Bullhit' 'HNS+HDZ': 'Hajde, Andrej, skupi prijatelje, neka počme narodno veselje'

Više s weba