OGLAS

hrabar politički potez chanela?

Ruske influencerice uvrijeđene odlukom Chanela škarama režu torbe vrijedne 40.000 kuna. 'Ako će raditi razliku, ne trebaju nam'

7.4.2022. u 22:35/ RTL Direkt

Televizijske voditeljice, manekenke, Dj-ice, sve odreda ustale su protiv, kako kažu, rusofobije


Ruske influencerice u znak prosvjeda na Instagramu škarama režu torbice vrijedne 40.000 kuna. Dakle Chanel se odlučio za hrabar politički potez. Više neće prodavati odjeću, parfeme i drugu luksuznu robu ruskim kupcima u Parizu ili Dubaiju ili bilo gdje, ako tu robu planiraju odnijeti u Rusiju. Svakom kupcu sada provjeravaju prebivalište i kontroliraju ih. A cure su se uvrijedile.

Ako Chanel ne poštuje nas, ne poštujemo ni mi njih, poručuje ruski model Viktorija Bonja, koja je svoju torbicu razrezala industrijskim škarama.

Televizijske voditeljice, manekenke, Dj-ice, sve odreda ustale su protiv, kako kažu, rusofobije. Među milijunima njihovih pratitelja sigurno ima i onih koji ih podržavaju, ali teško je shvatiti da ijedno ljudsko biće u trenutku brutalnog pokolja civila misli da su luksuzne torbice bitne u bilo kojem smislu. 


"Ja sam protiv rusofobije, pa sam tako i protiv brendova koji potiču mržnju prema Rusiji", govori jedna. "Ako će Chanel raditi razliku među zemljama, meni ne treba takav Chanel", zaključila je druga.


Love island Australija
Viola boje mora
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
default_cta
Stanje nacije
Igra moje sudbine
Život na vagi
Senke nad balkanom
Booba u kuhinji
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
Rock&Off

Šesto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade u veljači u Tvornici kulture: U žiriju i RTL-ova Ida Hamer


Više s weba