OGLAS

ZLATNA NAGODBA

Shakira pristala platiti puste milijune samo kako bi izbjegla zatvor. Nad glavom joj visila robija od 8 godina...

Image
Foto: www.profimedia.hr

Slučaj se vrtio oko njenog mjesta stanovanja u to vrijeme, a ona je poricala bilo kakvu krivnju. Njezin tim odvjetnika tvrdio je da ona nije provodila više od 60 dana godišnje u Španjolskoj tijekom dotičnog razdoblja te da se stoga nije trebala smatrati poreznim rezidentom te nije platila porez

20.11.2023. u 16:25/ Danas.hr

Shakira je postigla dogovor u parnici koja traje već nekoliko godina, a koja se tiče neplaćanja poreza na dohodak između 2012. i 2014., tvrdeći da je to potaknuto 'osobnim razlozima', javlja Reuters.

Kolumbijska pop zvijezda Shakira u ponedjeljak je postigla nagodbu kako bi izbjegla suđenje u Barceloni zbog optužbi da nije platila 14,5 milijuna eura španjolskog poreza, a kao dio dogovora, prihvatila je optužbe i kaznu od polovine iznosa dugovanja, više od 7,3 milijuna eura. Prihvatila je i još jednu kaznu od 438.000 eura kako bi izbjegla trogodišnju zatvorsku kaznu, a kazna koju je tužiteljstvo prethodno tražilo bila je osam godina.


"Ova odluka da se postigne dogovor odgovara osobnim, emocionalnim i sentimentalnim razlozima koji nemaju nikakve veze s pravnim razlozima", rekla je Shakira u izjavi koju je objavila njezina španjolska komunikacijska agencija, dodajući da je bila spremna braniti svoju nevinost, ali je odlučila dati prednost svojoj karijeri i djeci. "Došla sam do zaključka da pobjeda nije pobjeda ako je cijena da ti oduzmu tolike godine života", rekla je.

POGLEDAJTE VIDEO: Njezini kukovi ne lažu, a je li ona lagala oko poreza? Shakira na suđenju: Među svjedocima ginekolog, vozač...


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
boli glava

Veliko otkriće za sve vinoljupce! Znanstvenici: Što kvalitetnije crno vino to jača glavobolja!


Više s weba