Skinuo se gol golcat, a zatim zaplivao u akvariju s morskim psima: 'Bio je potpuno opušten, nevjerojatno!'

Image

Plivanje s morskim psima

Foto: Youtube Screenshot

Kako su svjedoci ispričali, muškarac je ignorirao upozorenja od zaštitnog osoblja te uza sve izveo i salto u zraku pri skoku u vodu

16.10.2018. u 9:51/ Vijesti.hr

Društvenim mrežama širi se nevjerojatan podvig izveden u kanadskom gradu Torontu

Naime, jedan muškarac, očito teški ovisnik o adrenalinu, u petak je došao u poznati vodeni park Ripley u spomenutom gradu, nakon čega se, unatoč svim sigurnosnim upozorenjima, skinuo gol golcat pa zaplivao akvarijem punim morskih pasa i tako riskirao život.

Kako su svjedoci ispričali, muškarac je ignorirao upozorenja od zaštitnog osoblja te uza sve izveo i salto u zraku pri skoku u vodu.

"Bilo je to nevjerojatno. Čovjek je potpuno opušteno plivao, nikud mu se nije žurilo, a sve oko njega bilo je puno morskih pasa", rekla je jedna od svjedokinja za CBC Toronto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kratkoj snimci koja se pojavila u javnosti vidi se kako muškarac pliva na površini vode, prije no što je, nedirnut od strane morskih nemani, izišao iz vode. 

Upravo se čita

Image
SLUČAJ AGROKOR

Je li 11 mil. kn proračunskog novca bačeno u vjetar zbog podizanja optužnice? Što kaže DORH?

'Opasna laguna', kako je ime akvariju u koji je uskočio muškarac, sadrži široku lepezu morskih pasa, dvije morske kornjače i brojne vrste morskih trava. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
TISUĆAMA GODINA STARO PRIJATELJSTVO

Analiza DNK pokazala je da je pas nije samo čovjekov najbolji prijatelj, već i najstariji

Više s weba