zadnje pojavljivanje kao prva dama

Stevie Wonder pjesmom raznježio Michelle Obamu u showu Jimmyja Fallona

13.1.2017. u 11:17/ Vijesti.hr/Hina

Michelle Obama često je bila gošća Jimmyja Fallona, a ovo je bilo njezino zadnje pojavljivanje u popularnom showu na dužnosti prve dame Sjedinjenih Država

Američki pjevač Stevie Wonder raznježio je u večernjoj emisiji Jimmyja Fallona američku prvu damu u odlasku Michelle Obama, izmijenivši riječi svoje pjesme "My Cherie Amour" u "My Michelle Amour", piše BBC.

Gospođa Obama je svojedobno otkrila da joj je najdraži pjevač Stevie Wonder, zbog čega su ga producenti pozvali kao gosta u emisiju. 

Za Michelle je otpjevao još jednu svoju uspješnicu "Isn't She Lovely" izmijenivši i taj tekst u "Michelle is lovely". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hitu "My Cherie Amour" je uz izmjenu teksta u "My Michelle Amour", izmijenio i stih "How I wish that you were mine" u "You'll always be first lady in our life", što je razgalilo glavnu gošću showa.

Michelle Obama često je bila gošća Jimmyja Fallona, a ovo je bilo njezino zadnje pojavljivanje u popularnom showu na dužnosti prve dame Sjedinjenih Država.

Upravo se čita

Image
od ponoći

Vlada objavila nove cijene goriva

U emisiji je opuštena Michelle s ostalim gostima emisije, glumcima Daveom Chapelleom i Jerryjem Seinfeldom,sudjelovala i u igri riječima Catchphrase, a s Fallonom je pisala i zahvalince. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
DOBRA FORA

Mangala u Hajduku, Mangala u GOŠK-u: Što se događa s Wikipedijom stopera kojeg je City platio 45 milijuna eura

Više s weba