moda ih ne zanima

Što im je to toliko zasmetalo? HDZ-ovi tviteraši bi birali u kojim tweetovima ih se može označiti

Image
Foto: Twitter

Nakon što smo na Twitteru objavili članak i tagirali službeni račun HDZ-a, poručili su nam kako nas 'lijepo mole da ih ne tagiramo u takvim vijestima'

9.3.2016. u 14:45/ Vijesti.hr

Nakon što smo na Twitteru objavili članak pod nazivom 'Sabor kao modna pista: je li Mostova zastupnica proljetnom kombinacijom zasjenila kolegice iz HDZ-a' te pritom označili službene Twitter račune HDZ-a i Mosta, HDZ-ovu community menadžeru se odabir članka u kojem su tagirani nije pretjerano svidio pa nam je to odlučio dati do znanja.

Image
Ponovno rat na Twitteru

SDP poručio HDZ-u: 'Stalno ste na 41. i 91., dajte zakoračite u 21. stoljeće, ne boli!'

Image
Ponovno rat na Twitteru

SDP poručio HDZ-u: 'Stalno ste na 41. i 91., dajte zakoračite u 21. stoljeće, ne boli!'

"Lijepo molimo vijesti.hr da nas ne tagirate u ovakvim 'vijestima', hvala!", poručili su nam iz HDZ-a, nakon čega ih je nekoliko korisnika na Twitteru upozorilo kako svatko ima pravo tagirati koga god želi, ali da ga oni mogu blokirati ukoliko misle da je to pametno. 

Nakon što ih je jedan korisnik prozvao da bi 'opet uređivali', a uz to dodao i #slobodamedija, iz HDZ-a su poručili kako su samo lijepo zamolili te da nema potrebe za negativom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekima nije bilo jasno ni tko bi se 'odbio tagirati s lijepom Ružicom Vukovac', a drugi su poručili kako je ljepota njezina, a ne stranačka te da ne treba svugdje praviti rivalitet.

Upravo se čita

Image
htjela se narugati?

Djevojka optužena za dilanje tvrdi da je lagala i kupcima podvalila čajeve i duhan

Nakon što smo im odgovorili kako nažalost ne možemo udovoljiti njihovu zahtjevu, u cijelu raspravu se uključio i bivši pomoćnik ministra Bojan Glavašević koji je napisao kako smo i mi sada na 'listi za lustraciju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj su iz HDZ-a poručili kako smatraju da nije uredu zastupnice u Hrvatskom saboru svoditi na modne objekte, a mi poručujemo kako nam to nije niti bila namjera.

Više s weba

Pročitajte još

Image
RASPRAVA NA TWITTERU

Srca mališana mogu biti na mjestu: američko zrakoplovstvo povuklo tvrdnju da Djed Božićnjak ne postoji

Više s weba