tekstil i obuća

Trgovački centri - najposjećenije destinacije! Zašto? Počela su velika ljetna sezonska sniženja. Evo kolika

thumbnail
18.7.2021. u 9:00/ Tin Kovačić

Trgovačkim centrima ni najbolje plaže na Jadranu konkurirati ne mogu kada je riječ o posjetiteljima

Počela su velika ljetna sezonska sniženja. Mahom tekstil, ali i obuća može se naći na popustu od 20 do čak 70 posto, a trgovački su centri najposjećenije destinacije. Osim korona pravila kupci se trude poštovati i pravila šopinga jer lako se može zaigrati s novčanikom i potrošiti više od planiranog.

Ljetna sniženja

Trgovačkim centrima ni najbolje plaže na Jadranu konkurirati ne mogu kada je riječ o posjetiteljima. Iz blještvih izloga privlače ih oznake za sniženja i popuste.

"Kupila sam majicu sa printom za sestru, sebe i kćeru.  Ako je koštalo 129 kuna, sad je 50 znači, ušparali smo negdje oko 70 kuna po jednoj majici!", rekla je Iva Bastalić iz Osijek.

Sniženja za ljetne hitove su od 20 do 70%. a kako ne biste kupili prošlogodišnju kolekciju pa na plaži bili, strašne li tragedije, meta izrugivanja influencera, u odabiru vam pomažu ljubazni trgovci.

"Najviše se kupuju majice kratkih rukava toga imamo baš široki asortiman. Imamo licencirane majice kao što vidite. Kratki šorcevi su nam jako popularni i jako se dobro prodaju", izjavila je Dijana Hajnal, djelatnica u trgovini.

Pa i same znaju odabrati nešto iz trgovine gdje rade.

Image
posljedice

Trgovinama zabrana rada nedjeljom? Evo što to točno znači za trgovce, državu i kupce

Image
posljedice

Trgovinama zabrana rada nedjeljom? Evo što to točno znači za trgovce, državu i kupce


"Pa jednu lijepu haljinicu ljetnu, evo na primjer ovu. Ona je sad na sniženju 89,90'', rekla je djelatnica.

Ne volimo predrasude, no ispostavilo se kako su djevojke ipak izbirljivije u kupovini dok su mladići brzo nađu baš ono što im treba.

"Još uvijek gledamo, nisam si još ništa odabrala. Našao sam si sretne gaće, ali ona to još ne zna", izjavili su Amalija i Igor iz Osijeka.

Valja samo pratiti 3 sveta pravila šopinga.

Prvo pravilo je, pripazite da su artikli na sniženju, uistinu na sniženju. Jer zna se dogoditi da je to samo marketinška varaka. Drugo pravilo je, ako su artikli uistinu na sniženju, pripazite da uistinu toliko i vrijede, jer čovjek se lako zaigra i potroši više nego što je planirao. I treće pravilo je, koliko god zabavne bile, nisu za zabavu, idete na živce ostalim kupcima.

Pa tek onda – u lov na sniženja.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kad se zasvrbi, počeši se!

Ljubav u doba interneta: TOP 10 stranica koje Hrvati koriste kad osjete potrebu za 'razmnožavanjem'

Više s weba