OGLAS

Timelapse za pamćenje

VIDEO Spojio Svemir i Brač: Hrvatski fotograf napravio fantastičnu snimku pojave koja se neće vidjeti idućih 6800 godina

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Svim gledateljima ovaj fotograf poručuje da upale HD opciju za potpuni doživljaj

29.7.2020. u 11:10/ Vijesti.hr

Božan Štambuk je nagrađivani fotograf koji je bezvremenske prizore svojim objektivom uspio dovesti na stranice National Geographic-a, NASA-e, The Weather Channel-a, Lonely Planet-a i drugih, prenosi morski.hr. Ovaj put snimio je globalnu pojavu kometa Neowise, o kojem smo već pisali, ali iz svoje, bračke perspektive.


"Opraštam se od sjajnog kometa Neowise kompilacijom mojih najboljih snimaka iz lova na komet ovog mjeseca. Iza ovog videa stoji 17 noćnih ekspedicija po otoku Braču tijekom kojih je snimljeno oko 700 fotografija za ovaj timelapse video. Kratko traje jer sam primarno snimao materijale za monografiju koje ću naknadno objaviti, pa vas pozivam da me pratite. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo, neočekivani i fascinantni dodatak mojoj Odiseji Brač."

"Slobodno podijelite s drugima koji ga nisu uspjeli vidjeti, a i s onima koji ga se ne mogu nagledati. I da, obavezno uključite HD preko cijelog zaslona video", poručuje Božan Štambuk, kojeg možete pratiti preko njegove Facebook, osobne internetske stranice ili na Instagramu, piše morski.hr.


Vrijeme je za seks
Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
American idol
default_cta
Ljubav je na selu
Barbie biserna princeza
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
default_cta
Turbo fast

Više s weba

Pročitajte još

Image
boli glava

Veliko otkriće za sve vinoljupce! Znanstvenici: Što kvalitetnije crno vino to jača glavobolja!


Više s weba