Zagrebačkim ulicama

Vozila se u tramvaju bez karte, a onda je ušla kontrola: 'Nikada neću zaboraviti što je ta žena učinila!'

Image

ZET-ov tramvaj

Foto: Facebook/Zakaj volim Zagreb

Priznaje da nije imala kartu, a osim neugode koju je osjećala očekivala je i jednako neugodan razgovor s kontrolorkom

25.3.2021. u 14:32/ Sanja Petrović

Zagrepčanka Laura Cindrić ušla je u srijedu u tramvaj, a odmah za njom su ušle i kontrolorke ZET-a.

Priznaje da nije imala kartu, a osim neugode koju je osjećala očekivala je i jednako neugodan razgovor s kontrolorkom. No, dogodilo se nešto o čemu nije mogla niti sanjati.

"Imala sam neku 'situaciju' i pričala sam na mobitel. Ušla sam u tramvaj i samo što sam sjela, primijetim kontrolu. Prekinula sam razgovor jer znam da nemam kartu, a što je još gore u tom trenutku ni u novčaniku nisam imala novca da ju kupim. Ljubazno joj se ispričam, a ona vadi neki bunt i već sam pomislila da ću dobiti kaznu. Međutim, ona mi pruži kartu i kaže da je ne moram sada 'cvikati' već kad se budem vraćala s posla. Ta me gesta neopisivo dirnula i uljepšala mi dan da sam u trenu zaboravila na probleme koji su me samo nekoliko minuta ranije brinuli", ispričala je za RTL.hr Laura Cindrić.

Tim više ju je neočekivana gesta razgalila, jer kako kaže, bilo je neugodnih sitacija s kontrolorima čak i kada je imala kartu.

Na naš upit je li kartu poslije poništila na aparatu u tramvaju, Cindrić kaže da nije.

"Inače idem pješice jer nije to neka velika dionca koju moram prijeći. Jučer sam slučajno ušla u tramvaj jer sam kasnila. A i ovu kartu ću si ostaviti kao podsjertnik da još uvijek ima dobrih i plemenitih ljudi. Čak mi se i kontrolorka na kraju nasmiješila i rekla: 'Vidite da ni mi nismo tako loši'", priča kroz osmijeh Cindrić. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Evo kako se zapravo izgovara

Jeste li znali da smo cijeli život krivo čitali ime najpoznatijeg čokoladnog namaza?

Više s weba