Nadogradnja aplikacije

WhatsApp novosti! Popularna aplikacija uvodi promjene: Neke od njih vam se neće svidjeti!

Image

kako sakriti WhatsApp poruke

Foto: www.pixabay.com

Popularna aplikacija za dopisivanja WhatsApp najavljuje novosti

22.4.2019. u 18:40/ Vijesti.hr

WhatsApp uvodi tri zanimljive novosti koje će, sasvim sigurno, promijeniti način korištenja ove popularne aplikacije. Iako još uvijek nema potvrde o tome kada će novine biti uvedene, WABetaInfo otkriva detalje o novim mogućnostima koje su dostupne u beta verziji aplikacije. Napominju kako bi one uskoro trebale biti dostupne svima.

Na popisu novosti koje Whatsapp priprema je "autentifikacija". Ova bi opcija omogućila blokiranje snimki ekrana, odnosno garantirala osobi s druge strane da se zaista dopisuje s osobom s kojom želi. Cilj ove opcije je izbjeći mogućnost čitanja poruka od strane 'krivih' osoba. 

Tako će za otključavanje WhatsAppa biti potrebna autentifikacija otiskom prsta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost stvaranja screenshota bit će blokirana, što znači da će  korisnici i dalje moći odgovoriti na poruke kroz iskočne obavijesti i odgovoriti na pozive, ali ne i napraviti screenshot.

Upravo je ova mogućnost već naišla na negodovanje korisnika, osobito kod onog dijela korisnika koji nemaju čitač otiska prsta na svom pametnom telefonu.

Upravo se čita

Image
'MAHAO ORUŽJEM'

U bombaškom napadu na policijsku stanicu u Indoneziji ranjene 3 osobe

Osim "autentifikacije" u WhatsAppu rade i na novom setu emotikona. Tu je i opcija uređivanja fotografija, a još još jedna novost su animirane sličice koje bi trebale omogućiti korisnicima lakše izražavanje njihovih osjećaja i raspoloženja.

Još uvijek nije poznato kada će ove novine biti i službeno dostupne korisnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ležao u sjeni stabla

Pravo čudo: preživio u pustinji šest dana bez vode, hraneći se mravima

Više s weba